Jump to content



Photo

Forum semi-broken in Chrome 29 dev

bug

  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#31 articuno1au

articuno1au

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 20-March 11
  • Location: Brisbane, Australia

Posted 30 May 2013 - 06:28

About 2 weeks for me also..

I've not been on my computer as much of late though..


#32 +SharpGreen

SharpGreen

    Now with built-in BS detector.

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 04
  • Location: North Carolina
  • OS: Ubuntu 14.04 and Windows 10
  • Phone: Galaxy Nexus

Posted 30 May 2013 - 07:22

I will go crazy if they wont fix it soon.


You and me both.

This isn't a new thing though, it's been like it for months (on many websites) or am I the only person who noticed it? :p

I only started seeing it happen after I reinstalled Ubuntu and installed Chrome 28 and its been less than a week since I did that.

#33 iron2000

iron2000

    Mecha-mad

  • Joined: 14-November 02

Posted 30 May 2013 - 07:25

Looks ok here.
I'm on 29.0.1521.3 dev-m.
The fonts look right, sans-serif.

#34 Anibal P

Anibal P

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-June 02
  • Location: Waterbury CT
  • OS: Win 8.1
  • Phone: Android

Posted 30 May 2013 - 12:19

I only just started noticing it, but I''m on Win 8 and Chrome Dev just updated to 29, before that it wasn't happening

#35 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 30 May 2013 - 12:30

Dev is notorious at not rendering Neowin properly, but beta never usually has that problem. Same goes for CKEditor (IPB uses a variant of it) is usually always broke in the dev versions of Chrome.

#36 Damien R.

Damien R.

    XXX

  • Joined: 20-July 02
  • Location: England
  • OS: Windows 8.1 x64
  • Phone: Samsung Galaxy

Posted 30 May 2013 - 13:29

I only just started noticing it, but I''m on Win 8 and Chrome Dev just updated to 29, before that it wasn't happening


Yeah I never had a problem before update, I thought it had fixed but 'Random Pictures' thread brought it back :/

#37 iron2000

iron2000

    Mecha-mad

  • Joined: 14-November 02

Posted 31 May 2013 - 07:10

Ok I'm starting to see the bug here too.

#38 +djdanster

djdanster

    Neowin elite

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 28-October 08
  • Location: England, Great Britain
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S4 White Frost

Posted 02 June 2013 - 21:50

Just started seeing this earlier today. Annoying as hell! Also getting the gif freezing bug as well - had that one for MONTHS! :angry:,

I know it's nothing you guys can fix though, just venting :)

#39 Damien R.

Damien R.

    XXX

  • Joined: 20-July 02
  • Location: England
  • OS: Windows 8.1 x64
  • Phone: Samsung Galaxy

Posted 03 June 2013 - 00:35

I wonder if it will be fixed in next build?

#40 +V-Tech

V-Tech

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 05
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows 7 Enterprise
  • Phone: Nexus 5

Posted 03 June 2013 - 06:07

I wonder if it will be fixed in next build?

I really really hope so, it is really annoying!

#41 KibosJ

KibosJ

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 27-January 09
  • Location: Darlington, United Kingdom
  • OS: OS X 10.10 & Windows 8.1 x64
  • Phone: Samsung Galaxy S4 (GT-I9505)

Posted 03 June 2013 - 08:47

This is actually really getting on my nerves now, it is not just Neowin.

Since updating to 29 I have had this bug on about 6 different websites. They have definitely broken something :(

Ctrl-F5 fixes it sometimes but I have to do this every time I visit a new link on a page and sometimes it doesn't fix anything.

#42 +V-Tech

V-Tech

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 05
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows 7 Enterprise
  • Phone: Nexus 5

Posted 03 June 2013 - 08:57

Did anyone ever submit a bug about it to Google? I mean not only us, did anyone around the world submit this bug?

#43 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 03 June 2013 - 09:29

I haven't, how would you submit it? part of the page fails to render onload while scrolling?

#44 Jeston

Jeston

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 5
  • Joined: 07-July 05
  • Location: Las Cruces, NM, US

Posted 03 June 2013 - 09:32

I haven't, how would you submit it? part of the page fails to render onload while scrolling?


Not sure, but it's definitely not just from scrolling while it's trying to load. Just watching a page load not touching anything triggers it for me.

#45 +V-Tech

V-Tech

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 05
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows 7 Enterprise
  • Phone: Nexus 5

Posted 03 June 2013 - 09:50

I haven't, how would you submit it? part of the page fails to render onload while scrolling?

Not sure, but it's definitely not just from scrolling while it's trying to load. Just watching a page load not touching anything triggers it for me.

I'm not sure really, never submitted a bug really but maybe you can add screen shots and compare a page with and without the bug.... :huh: