Jump to content



Photo

Forum upgrade to 3.4.5 on Sunday (June 16th) all day CET


  • Please log in to reply
145 replies to this topic

#136 TPreston

TPreston

    Neowinian Senior

  • 2,696 posts
  • Joined: 18-July 12
  • Location: Ireland
  • OS: Windows 8.1 Enterprise & Server 2012R2/08R2 Datacenter
  • Phone: Nokia Lumia 1520

Posted 17 June 2013 - 18:37

Love it, the useless bar at the top of the forms with facebook and twatter links is gone too


#137 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • 6,833 posts
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 17 June 2013 - 18:53

I miss the favorite forum feature! My top forums were at the top of the forum list. 



#138 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • 41,508 posts
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 17 June 2013 - 19:04

Love it, the useless bar at the top of the forms with facebook and twatter links is gone too

 

I suspect it'll be back.



#139 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • 12,889 posts
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 17 June 2013 - 19:11

Be patient. :)

 

It's going to take a few days to add back all of the features that you love and rely on, but it will happen.

 

Meanwhile, I want to thank Marcel for his tireless efforts in the upgrade. Great Work (Y)



#140 +Frank B.

Frank B.

    Member N° 1,302

  • 24,226 posts
  • Joined: 18-September 01
  • Location: Frankfurt, DE
  • OS: OS X 10.10
  • Phone: iPhone 6

Posted 17 June 2013 - 19:15

Be patient. :)

 

It's going to take a few days to add back all of the features that you love and rely on, but it will happen.

 

Meanwhile, I want to thank Marcel for his tireless efforts in the upgrade. Great Work (Y)

Fully agreed. Thanks to the development team for a relatively painless upgrade. :beer:



#141 thomastmc

thomastmc

    Unofficial Attorney of Neowin

  • 1,329 posts
  • Joined: 18-July 12
  • Location: Kansas City
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: Lumia 928

Posted 19 June 2013 - 18:15

The full editor now works in IE10, thanks very much.

 

YouTube videos embedded in posts still won't render in IE10 though.



#142 Demz

Demz

    Neowinian

  • 280 posts
  • Joined: 23-January 10
  • Location: Australia
  • OS: Fedora Linux
  • Phone: Samsung Galaxy S4

Posted 20 June 2013 - 01:02

forum getting slow of late :(



#143 Roger H.

Roger H.

    Neowinian Senior

  • 13,040 posts
  • Joined: 18-August 01
  • Location: Germany
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 20 June 2013 - 01:27

forum getting slow of late :(

 

Ummm - http://www.neowin.ne...ence-slowdowns/ ??

 

Surely you read that one too?



#144 Demz

Demz

    Neowinian

  • 280 posts
  • Joined: 23-January 10
  • Location: Australia
  • OS: Fedora Linux
  • Phone: Samsung Galaxy S4

Posted 20 June 2013 - 23:45

Ummm - http://www.neowin.ne...ence-slowdowns/ ??

 

Surely you read that one too?

didnt see that posting thanks



#145 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • 31,368 posts
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 21 June 2013 - 08:03

The full editor now works in IE10, thanks very much.

 

YouTube videos embedded in posts still won't render in IE10 though.

This is known. Use special bbcode dropdown top left of the editor and select add media, then it will embed.

 

Fixed Join date, lots of other stuff (see Site & Forum Issues).


I suspect it'll be back.

We moved it into the sidebar and dropped BPN link.



#146 thomastmc

thomastmc

    Unofficial Attorney of Neowin

  • 1,329 posts
  • Joined: 18-July 12
  • Location: Kansas City
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: Lumia 928

Posted 21 June 2013 - 21:46

This is known. Use special bbcode dropdown top left of the editor and select add media, then it will embed.

 

Fixed Join date, lots of other stuff (see Site & Forum Issues).

 

Awesome. Thank You.