Jump to content



Photo

Survey covers up the entire website


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 +Kondrath

Kondrath

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-September 05
  • Location: Ephrata, PA

Posted 06 July 2013 - 23:22

Was just browsing the forums when suddenly, this giant incomplete advertisement survey slides itself into view and covers almost the whole page. 

 

tsHo8po.jpg




#2 Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 06 July 2013 - 23:26

^ Hello in Epharta !

 

 

Probably a rare glitch.

 

I did not experience this.

 

Clear your cache and all that ....



#3 OP +Kondrath

Kondrath

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-September 05
  • Location: Ephrata, PA

Posted 06 July 2013 - 23:29

^ Hello in Epharta !

 

 

Probably a rare glitch.

 

I did not experience this.

 

Clear your cache and all that ....

 

Haha, they fixed that Epharta sign the other day. But yeah, I was going to do that a bit later today anyway. It hasn't happened more than once. 



#4 Nick H.

Nick H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 14
  • Joined: 28-June 04
  • Location: Switzerland

Posted 06 July 2013 - 23:49

I'd argue that it's possibly a glitch on your side. Did clearing the cache change anything?

 

EDIT: Everything is working fine on my side. Different OS though, and different browser apparently. Chrome?



#5 OP +Kondrath

Kondrath

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-September 05
  • Location: Ephrata, PA

Posted 07 July 2013 - 00:02

I'd argue that it's possibly a glitch on your side. Did clearing the cache change anything?

 

EDIT: Everything is working fine on my side. Different OS though, and different browser apparently. Chrome?

 

Well it hasn't happened more than once, even without clearing my cache yet. But yeah, Win 7 and Chrome. It could just be my browser being awful.



#6 ShiZZa

ShiZZa

    Neowinian

  • Joined: 14-August 02
  • OS: Windows Server 2012
  • Phone: HTC Titian WP7.5

Posted 07 July 2013 - 00:16

I get it a few times a month in IE 10



#7 Brian M.

Brian M.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 07-January 05
  • Location: London, UK

Posted 07 July 2013 - 21:01

These are normally caused by some kind of ad-generating browser plugin being installed by mistake.



#8 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 08 July 2013 - 04:12

As Kathy Bates, (from the waterboy) would say, Ads are the Devil!



#9 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 68
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 08 July 2013 - 09:39

Neowin does not allow full page/click to continue ads for guests or members, the most (only guests will see) is an an expansion ad that slides in and then out, but those campaigns are few and far between, and we also agreed with the advertiser that this can only happen once per 24 hours.