Jump to content



Photo

Annoying IE problem/ bug..


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Zlain

Zlain

    Neowinian

  • Joined: 18-August 05

Posted 13 June 2014 - 22:05

So I snap an IE window on one side and any random window on the right. (left/ right, it doesn't matter). So inside the IE window I'm watching a video through flash. It could be the BBC, ITV, youtube, whatever, it doesn't matter. I decide to watch fullscreen for a bit. After that, I want to check the other window, so I exit fullscreen and the IE window is not snapped anymore and is like in the middle of the screen. Can anyone tell me how to fix this problem? I want the window to remain snapped. It works in Chrome absolutely fine, but never in IE and I prefer to use IE for streaming..




#2 ffMathy

ffMathy

    C# .NET guru

  • Joined: 21-January 11
  • OS: Windows 8

Posted 13 June 2014 - 22:12

It would be a good idea to provide which version of Internet Explorer you are using, as well as which version of Windows.



#3 OP Zlain

Zlain

    Neowinian

  • Joined: 18-August 05

Posted 13 June 2014 - 22:12

It would be a good idea to provide which version of Internet Explorer you are using, as well as which version of Windows.

 

Sorry, yes:

 

Windows 8 Pro 64-bit and IE11 



#4 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 13 June 2014 - 23:22

Sorry, yes:

 

Windows 8 Pro 64-bit and IE11 

 

8.1 or 8? and more precisely 11.0.x?



#5 OP Zlain

Zlain

    Neowinian

  • Joined: 18-August 05

Posted 15 June 2014 - 22:10

8.1 or 8? and more precisely 11.0.x?

 

8.1, I have all the latest updated installed. v11.0.9600.17196



#6 OP Zlain

Zlain

    Neowinian

  • Joined: 18-August 05

Posted 22 June 2014 - 22:43

bump



#7 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 23 June 2014 - 05:41

bump

 

It seems to me known issue and I came across one Microsoft Feedback bug on it.

 

If you don't mind, can you post screencast of it.. So I can see proper steps to reproduce.