Jump to content



Photo

"Full Version" link on mobile forum doesn't load full version

bug

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Elliot B.

Elliot B.

    Over 13 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 16 June 2012 - 11:49

It just seems to reload the current page.

iPhone, iOS 5.1.1. I have also tried with User Agent Faker, link still doesn't work.


#2 Jimmy0

Jimmy0

    Neowinian Senior

  • Joined: 12-May 06
  • Location: Hampshire, England

Posted 16 June 2012 - 12:03

For me it seems to just redirect back to the mobile forum index, regardless of what sub-forum or topic I am actually clicking the link in.

SGS2, Android 4.0.3

#3 OP Elliot B.

Elliot B.

    Over 13 years on Neowin

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 16-August 01
  • Location: West Midlands, UK
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5

Posted 16 June 2012 - 12:04

For me it seems to just redirect back to the mobile forum index, regardless of what sub-forum or topic I am actually clicking the link in.

SGS2, Android 4.0.3

Instead of "Full Version", it should currently say "Home" :p

#4 Jimmy0

Jimmy0

    Neowinian Senior

  • Joined: 12-May 06
  • Location: Hampshire, England

Posted 16 June 2012 - 12:06

Instead of "Full Version", it should currently say "Home" :p

Agreed. :rofl:

#5 Damian

Damian

  • Joined: 14-May 04

Posted 16 June 2012 - 12:06

See this topic: http://www.neowin.ne...t__p__594922789

Same problem for me and others.

#6 +theblazingangel

theblazingangel

    Software Engineer

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 25-March 04
  • Location: England, UK

Posted 02 July 2012 - 19:38

Is there a solution to this yet? I've been stuck with the full version on my SGS2 since Firefox updated a few days ago, the link just loads the homepage. I tried switching the homepage from mobile to full and back again to see if that had any effect on the forum, it did not, and damn was it a pain to go back to mobile with it loading fresh news items every time I scrolled to the bottom of the page :crazy: . I've tried clearing the browser's cache, no luck.

Actually, it's exactly the same on my desktop, Impossible to get the forum into mobile mode...

#7 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 02 July 2012 - 21:30

For me it seems to just redirect back to the mobile forum index, regardless of what sub-forum or topic I am actually clicking the link in.

SGS2, Android 4.0.3


Same here.

#8 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 02 July 2012 - 21:46

Both have their own setting, most likely your ipb (forum) cookies are borked. So the only suggestion is to delete them and try again.

#9 +theblazingangel

theblazingangel

    Software Engineer

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 25-March 04
  • Location: England, UK

Posted 02 July 2012 - 22:42

Both have their own setting, most likely your ipb (forum) cookies are borked. So the only suggestion is to delete them and try again.

On my desktop, I've just: cleared all of my cookies; logged back in; on a forum page clicked 'view mobile version' in the footer. This simply takes me to the mobile homepage, from there I opened the menu from the control in the top right, clicked forum, and it takes me to the full version of the forum... I also tried in Chrome (Firefox before), cleared cookies, cache, etc, did not login this time, same problem...

#10 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 03 July 2012 - 01:32

You can't view the mobile version of the forum on your desktop unless u spoof the user agent to a mobile device.

#11 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 03 July 2012 - 01:35

You can't view the mobile version of the forum on your desktop unless u spoof the user agent to a mobile device.

it does the same thing on mobile devices too though if you go to the full version of the forum
in other words you can't get back to the mobile version