Jump to content



Photo

things slowing way down again this morning

question

  • Please log in to reply
371 replies to this topic

#361 1941

1941

    Banned

  • Joined: 17-July 06

Posted 25 February 2013 - 20:37

^ I have found that most large servers run on Linux.


#362 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 26 February 2013 - 00:53

^ I wasn't serious. :D

#363 +hedleigh

hedleigh

    Neowinian

  • Joined: 07-June 02
  • Location: Geelong

Posted 27 February 2013 - 10:58

Just tried to report a post. Got bored waiting for it to refresh after about 10 minutes.
Not sure if it worked or not.

Edit: and yet this was instantaneous.

#364 cork1958

cork1958

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 04-October 02

Posted 27 February 2013 - 11:19

Haven't noticed any slow downs that were anything to complain about, in a good while, here lately. :)

#365 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 08 March 2013 - 17:34

Pages are taking a long time to load again today, I think I noticed it yesterday too

Browser hangs on 'Waiting for Neowin......" for about 20+ seconds sometimes then once it gets a response the page loads lightning fast, just seems to have trouble initially contacting the site each time

#366 Semtex

Semtex

    Neowinian

  • Joined: 20-February 11
  • Location: Europa/Poland

Posted 08 March 2013 - 17:38

Pages are taking a long time to load again today, I think I noticed it yesterday too

Browser hangs on 'Waiting for Neowin......" for about 20+ seconds sometimes then once it gets a response the page loads lightning fast, just seems to have trouble initially contacting the site each time

Yeap, I can confirm this as well, first I thought that is my DNS problem, but all other sites works fine, at this moment it is almost fine, but yesterday evening and today morning wasn't good.

#367 f0rk_b0mb

f0rk_b0mb

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 02-June 12

Posted 08 March 2013 - 17:46

It's alright for me right now. Sometimes submitting a post is kinda slow. Can't wait for the IPB update--maybe that'll fix some stuff up.

#368 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 09 March 2013 - 01:00

They released a lot of versions since this OP was created.

#369 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 09 March 2013 - 04:06

There are a few minor problems from time to time, but nothing like one time.

#370 OP +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 13
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 13 March 2013 - 00:32

I'm getting stuck at "saving post" a lot again today. anyone else experiencing this?

#371 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 13 March 2013 - 00:34

Not today so far, but yesterday it was bad.

#372 BeerFan

BeerFan

    Neowinian Senior

  • Joined: 19-July 06

Posted 13 March 2013 - 03:57

I don't want to beat a dead horse. BUT, i would gladly subscribe again if i knew this kind of slowdown were not going to continue to be a regular occurrence. It's excellent for days and days... then quite painful for days after. :wacko: