Jump to content



Photo

Neowin Website loading very slowly on IE 10.0.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kevpan815

kevpan815

    Apple Developer Program + Ubuntu Tester

  • Joined: 06-December 05
  • Location: Algonquin, IL, USA
  • OS: Open Source Linux Ubuntu 12.10 RTW
  • Phone: Apple IPhone 5 Running IOS 6.1 Beta 3!

Posted 29 November 2012 - 19:48

system = mid year 2010 Mac mini with an Intel Core 2 Duo Processor, 8 GB's of RAM, NVIDIA GEFORCE 320M graphics card with 256 MB's of Video RAM, Using IPhone 5 4G LTE Personal Hotspot as a Shared Internet Connection, OS = Apple Boot Camp running Windows 8 (NOT 7), Win 8 was installed as a Clean Install on Boot Camp using a Microsoft Tech Net Product Key, IPhone 5 is working just fine when using the built in Safari Mobile Web Browser. Anti-Virus Suite = Avast Internet Security 7.0.1474. Just FYi.


#2 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 30 November 2012 - 09:24

IE10 on Windows 8 x64 logged in or out is fast for me, no issues at all.

Edit: Saving post was around 2 secs before it displayed, well within reasonable speeds, and I'm in Europe as well!

#3 OP kevpan815

kevpan815

    Apple Developer Program + Ubuntu Tester

  • Joined: 06-December 05
  • Location: Algonquin, IL, USA
  • OS: Open Source Linux Ubuntu 12.10 RTW
  • Phone: Apple IPhone 5 Running IOS 6.1 Beta 3!

Posted 05 December 2012 - 18:56

Okay, Thank You. It might be the fact that I am using my Personal Hotspot from my 4G LTE IPhone 5 to surf the Net.

If the settings are not configured correctly in either Windows and/or Mac, the Personal Hotspot may stop working.

Thanks again. You may consider this issue closed for now.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!