Jump to content



Photo

Cant comment in IE10, but works fine in chrome

Answered Go to the full post

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#31 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 09 May 2013 - 01:42

I'm having problems replying on Chrome OS. Just started today. It works fine with Chrome on Windows.


#32 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 09 May 2013 - 08:41

Its staggering how many sites' crap devs were exposed by IE10.


It's not as simple as that at all.. Sites generally have to account for backwards compatibility for many versions of a browser, if we coded Neowin (as we do) only HTML5 compliant, then quite a few browsers wouldn't work, so we're forced to do a mix of both modern and compatible.

Anyway, it's IPB at fault here, not us. The Neowin main site is fully compliant with IE10.

I'm having problems replying on Chrome OS. Just started today. It works fine with Chrome on Windows.


If you're using a dev version, then I'm not surprised. I'm on Chrome beta which is generally problem free, but I don't have any experience at all with Chrome OS :p

#33 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 09 May 2013 - 12:32

If you're using a dev version, then I'm not surprised. I'm on Chrome beta which is generally problem free, but I don't have any experience at all with Chrome OS :p


No, I'm on the stable channel, same as always. I always thought Chrome OS was just the Chrome browser pasted on top of a Linux kernel, but I guess I was wrong. Even tried changing the user agent to no avail. I have a Samsung ARM Series 3, if that helps.

#34 Roger H.

Roger H.

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 22
  • Joined: 18-August 01
  • Location: Germany
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 09 May 2013 - 12:44

Yeah, I was having issues doing some cleaning up too on the forums as a result because I can't edit in full mode, the button does nothing.

No toolbar here either and no formatting. Can't wait for that IPB update :)

#35 Dashel

Dashel

    Disgustipator

  • Joined: 03-December 01
  • Location: USA

Posted 09 May 2013 - 15:42

IE10, best browser eva!

It's not as simple as that at all.. Sites generally have to account for backwards compatibility for many versions of a browser, if we coded Neowin (as we do) only HTML5 compliant, then quite a few browsers wouldn't work, so we're forced to do a mix of both modern and compatible.

Anyway, it's IPB at fault here, not us. The Neowin main site is fully compliant with IE10.

I'm on Chrome beta which is generally problem free,


I wasn't assigning blame to you guys, just remarking on the reality. IE10 has exposed the flim flam of many, many websites. That companies like IPB among others have so 2nd classed IE for trying to right the ship is remarkable.

#36 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 10 May 2013 - 09:51

test reply using F12 > IE9 console mode

test edit

#37 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 11 May 2013 - 04:47

Found my problem but it leads to more questions. About a week ago I set my router to using OpenDNS servers. On a whim I changed the settings back to Automatic and Chrome OS started to work right again. So what was OpenDNS doing that hindered Chrome OS from posting but didn't affect Chrome on Windows?

Anyway, just thought I'd let you guys know.

#38 Dashel

Dashel

    Disgustipator

  • Joined: 03-December 01
  • Location: USA

Posted 17 June 2013 - 16:30

IE10 editing still not working after upgrade FYI. (Its actually worse now)

#39 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 18 June 2013 - 10:54

""Dashel"" said:
IE10 editing still not working after upgrade FYI. (Its actually worse now)

Test IE10 fast reply.

Test inline edit (no refresh)

Refresh page and inline edit.
Still issues with IE10


Redmak: edit IE10 (w7)

#40 Dot Matrix

Dot Matrix

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 14-November 11
  • Location: Upstate New York
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nokia Lumia 920

Posted 18 June 2013 - 11:04

Still some issues remain, but as I type this, I was presented with the rich text editor. Been a while since I've seen it in IE10. :D

 

 



#41 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 42
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 18 June 2013 - 11:46

Should be even better now



#42 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 88
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 18 June 2013 - 11:50   Best Answer

Testicles.

 

Inline edit IE10.

 

Full reply edit.

 

Fixicles :)