Jump to content



Photo

Start Screen Animation in Second Monitor

win8

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 prz

prz

    minimalism

  • Joined: 13-September 03
  • Location: White Salmon, Washington
  • OS: Windows 8, Mountain Lion, iOS 6, Android Jellybean
  • Phone: Motorola Droid Razr

Posted 28 October 2012 - 20:13

when I bring up the Start Screen in my second monitor, the frame rate is definitely much lower.

Specs: i7 2600k, 8gb RAM, GTX 570, 2x 23" LCD monitors

Anyone else having a similar experience? Using the latest WHQL Win 8 drivers


#2 ~Johnny

~Johnny

    Earthling

  • Joined: 10-August 08
  • Location: London, England, Earth, Milky Way

Posted 28 October 2012 - 20:18

I get this with everything on general on my laptop (video seems to be fine though), was the same story with Windows 7 too. Never did check if there was a reason why though, I just naively assumed that's just how it was being a single GPU laptop.

...Which isn't much help, but I'd be interested to know too if anyone has a good reason for this.

#3 theyarecomingforyou

theyarecomingforyou

    Tiger Trainer

  • Joined: 07-August 03
  • Location: Terra Prime Profession: Jaded Sceptic
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Galaxy Note 3 with Galaxy Gear

Posted 28 October 2012 - 20:18

That doesn't happen here. I'm using the latest nVidia drivers (310.33), although I've used previous drivers with the Windows 8 Enterprise Evaluation and didn't have any issues.

#4 carmatic

carmatic

    oh cool i can change my member title

  • Joined: 03-July 04

Posted 28 October 2012 - 20:32

are you using span, or are you duplicating both the screens?

#5 OP prz

prz

    minimalism

  • Joined: 13-September 03
  • Location: White Salmon, Washington
  • OS: Windows 8, Mountain Lion, iOS 6, Android Jellybean
  • Phone: Motorola Droid Razr

Posted 29 October 2012 - 00:00

are you using span, or are you duplicating both the screens?


span



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!