Jump to content



Photo

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 MillionVoltss

MillionVoltss

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 21-May 04

Posted 04 November 2012 - 18:29

Had a friend update his Galaxy 3 to Jelly Bean and hes finding it slower, Ive googled and quite a lot people are having the same problem.

Samsung are aware and a fix is in the works.

http://forum.xda-dev...=1926380&page=3

Dont want you people hating your phones, so hang on to Ice Cream Sandwich.


#2 +Nik L

Nik L

    Where's my pants?

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 14-January 03

Posted 04 November 2012 - 18:35

Odd, because JB on a Note2 runs amazingly well. What gives...

#3 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 15
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 04 November 2012 - 18:55

JellyBean on the Galaxy S3 LTE works perfect aswell as it comes standard on the S3 LTE

#4 UKDarkJedi

UKDarkJedi

    Neowinian

  • Joined: 24-June 04
  • Location: Luton, UK

Posted 04 November 2012 - 20:57

Works perfectly for me and has done for ages. Probably crappy apps running in the background that aren't fully compatible with Jellybean.

#5 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.10.14203.306

Posted 19 November 2012 - 19:51

not sure about the official rom as i think that TouchWiz is a bit too bloaty for me however, I have been running JellyBean on my VZW GS3 for a few months now and it has never been slow in fact I find that the phone is quicker. I am running CM10 with Android 4.1.2 at the moment. The phone is very smooth and cannot complain about anything on it at the moment.

If at all possible when things are running slow after an update like that it might be worth it to run a system restore (bring it back to factory) might have just been a few services not functioning right after the upgrade.

#6 SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 21 November 2012 - 01:28

so I just got my S3 this weekend, and REALLY want to give Cyanogen Mod a try, but my questions are.. If I get Cyanogen Mod 10 for the S3, is there anyway to get the Samsung keyboard with swype? I LOVE the keyboard layout on the samsung keyboard and I want the extra swype type feature it has. Also what about the weather widget. I have to have a weather widget on my homescreen and I don't know of a good one honestly.

#7 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 21 November 2012 - 01:38

I have no problems with 4.0.4.

#8 Hardcore Til I Die

Hardcore Til I Die

    Neowinian Senior

  • Joined: 18-February 07
  • Location: England

Posted 23 November 2012 - 19:23

The beta version I installed on mine before I gave it away worked brilliantly.

#9 still1

still1

    Neowinian Senior

  • Joined: 30-September 09
  • Location: United States

Posted 23 November 2012 - 19:30

Had a friend update his Galaxy 3 to Jelly Bean and hes finding it slower, Ive googled and quite a lot people are having the same problem.

Samsung are aware and a fix is in the works.

http://forum.xda-dev...=1926380&page=3

Dont want you people hating your phones, so hang on to Ice Cream Sandwich.


that's just one of the few people with issues. these are not wide spread issues.
there is always factory reset to fix them.

#10 Nightwind Hawk

Nightwind Hawk

    Neowinian Senior

  • Joined: 12-April 03
  • Location: California

Posted 23 November 2012 - 19:31

I don't know what your friend is running... JB is working great (and faster/smoother) here as well as for thousands of users at XDA.... pretty much every custom ROM is JB now because it's so popular??

#11 +BeLGaRaTh

BeLGaRaTh

    Been here since year .

  • Joined: 09-August 01
  • Location: Liverpool, England Name: John
  • OS: WIn 7 Pro x64
  • Phone: Samsung Galaxy S3

Posted 23 November 2012 - 19:36

Not had an issue with it here, had it quite a while now as an official OTA update.

#12 Scorbing

Scorbing

    Halo Master

  • Joined: 02-December 01
  • Location: Florida
  • OS: Win 7 Pro, OSX 10.8, Ubuntu 12.10
  • Phone: Galaxy Note 2

Posted 01 December 2012 - 06:48

What is Samsung waiting for to release this on AT&T in the U.S?