Jump to content



Photo

Internet Explorer 10 RTM for Windows 7 SP1 available

win7 ie 10 rtw

  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#46 ahoncbt

ahoncbt

    Neowinian

  • 120 posts
  • Joined: 17-February 13

Posted 27 February 2013 - 02:34

finally after i switched to chrome. thanks microsoft.


#47 1941

1941

    Banned

  • 18,175 posts
  • Joined: 17-July 06

Posted 27 February 2013 - 02:35

https://bugzilla.moz...g.cgi?id=812695

This is the bug Filed for the problem with Firefox.

#48 Co_Co

Co_Co

    g status

  • 6,297 posts
  • Joined: 26-July 04
  • Location: Toronto, Canada

Posted 27 February 2013 - 02:36

are the scroll bars still ugly and out of place on win7?

#49 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • 8,369 posts
  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 27 February 2013 - 02:36

https://bugzilla.moz...g.cgi?id=812695

This is the bug Filed for the problem with Firefox.


My firefox doesn't seem to be affected, touch wood

#50 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • 41,508 posts
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 27 February 2013 - 02:41

its basically ie9 but faster, don't see why one wouldn't upgrade.


I've tried it on Windows 8 and didn't care for it.

#51 OP +Frank B.

Frank B.

    Member N° 1,302

  • 23,541 posts
  • Joined: 18-September 01
  • Location: Frankfurt, DE
  • OS: OS X 10.10
  • Phone: iPhone 6

Posted 27 February 2013 - 07:42

are the scroll bars still ugly and out of place on win7?

Yes, it's still using the Windows 8-style scroll bars on Windows 7.

#52 Ci7

Ci7

    Neowinian Senior

  • 8,220 posts
  • Joined: 21-June 08
  • OS: Windows 8
  • Phone: Sony XZ

Posted 28 February 2013 - 08:51

https://bugzilla.moz...g.cgi?id=812695

This is the bug Filed for the problem with Firefox.


wrong forum bro

#53 1941

1941

    Banned

  • 18,175 posts
  • Joined: 17-July 06

Posted 28 February 2013 - 10:41

wrong forum bro


No it is just a warning that the Platform KB that is required for IE 10 causes problems for those that use AMD and Intel Graphics GPU's when they use Firefox..

#54 ViperAFK

ViperAFK

    Neowinian Senior

  • 10,846 posts
  • Joined: 07-March 06
  • Location: Vermont

Posted 28 February 2013 - 14:54

I've tried it on Windows 8 and didn't care for it.


Its almost exactly the same as ie9 except for under the hood stuff, the themeing on the win7 version is a bit ugly though