• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

I need help

Recommended Posts

DerpyPig    0

So basically I need help, I just built a pc, however when I press the power button everything in the pc begins to work.  However the gpu spins for like 3 seconds and then just stops,is the card broken, or have I done something wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    16,259

Please tell us what hardware you built, we can't really help with so little details. My first thought would be did you forget to connect the external power connector(s) to the card? 

 

Did you reseat it in the slot (check if it is in all the way properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mindovermaster    3,444

oink oink (sorry, had to)

 

GPU fans these days are meant to shut off when not in heavy use. When you are playing a game perhaps, the fans will kick in to cool it. You're doing great. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    16,259

Oh yeah I forgot to ask, do you actually get a picture on your screen? 😛 Give more detailssssss

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mindovermaster    3,444
1 minute ago, Steven P. said:

Oh yeah I forgot to ask, do you actually get a picture on your screen? 😛 Give more detailssssss

He doesn't really need to, Steve. GPU fans always turn off these days when not in heavy use. He is fine.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.