Jump to content



Photo

things slowing way down again this morning

question

  • Please log in to reply
371 replies to this topic

#61 vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 16-February 04

Posted 16 October 2012 - 16:08

I'm getting a lot of database errors all the sudden from the site


#62 DaveLegg

DaveLegg

    Coderator at heart

  • Tech Issues Solved: 22
  • Joined: 31-October 04
  • Location: Oxford, UK

Posted 16 October 2012 - 16:14

Good news: I believe I've found the culprit
Bad news: I have a meeting in 10 minutes, and I don't want to make a big change now, have it break in 15 minutes, and me not be around for another 9 hours to fix it.

#63 f0rk_b0mb

f0rk_b0mb

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 02-June 12

Posted 16 October 2012 - 16:27

Slow here now too...

October 16, 2012
12:27 PM (Eastern)


Edit: Just saw David's post above me. Thanks for helping us out!

#64 Stoffel

Stoffel

    Being on the ocean is cooler then being in front of a Computer

  • Joined: 16-August 11
  • Location: Utila, Honduras
  • OS: Windows 8.1 Update 1
  • Phone: WP 8.1 Update

Posted 16 October 2012 - 16:28

No DB errors but the site is super slow, takes 30 secs to load a page

#65 Ice_Blue

Ice_Blue

    Neowinian

  • Joined: 02-February 09
  • Location: The Den Of Zen
  • OS: Windows 8.1 Pro x64
  • Phone: Nokia N8 Belle

Posted 16 October 2012 - 16:43

^ Same here.

Feed the hamsters, guys.

#66 vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 16-February 04

Posted 16 October 2012 - 18:37

to refresh this page just took me 90ish seconds...

#67 Growled

Growled

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 17-December 08
  • Location: USA

Posted 16 October 2012 - 22:24

It seems somewhat better at the moment.

#68 shakey

shakey

    It's soooooo Educational

  • Joined: 31-March 04
  • Location: Austin, Tx

Posted 16 October 2012 - 22:25

FIX IT AND FEAR MY WRATH!

#69 Eddie7

Eddie7

    Hallo... www.connectw.me

  • Joined: 01-December 11
  • Location: Sydney, Australia
  • OS: Windows 7 Ultimate
  • Phone: 1-800-CALL-ME-MAYBE

Posted 16 October 2012 - 23:31

I feel like Neowin always loads slow and lags. It especially loads slow when I reply, post a new thread, or send a new PM. With regular browsing, it's very laggy and slow as well.

I'm using Google Chrome on a Windows 7 Ultimate laptop.

Speedtest:

Posted Image

#70 DrakeN2k

DrakeN2k

    Neowinian

  • Joined: 04-December 10

Posted 16 October 2012 - 23:39

Same for me also

#71 Damien R.

Damien R.

    XXX

  • Joined: 20-July 02
  • Location: England
  • OS: Windows 8.1 x64
  • Phone: Samsung Galaxy

Posted 16 October 2012 - 23:46

gotta say all day its been very slow

#72 vetRadishTM

RadishTM

    Neowinian

  • Joined: 28-November 01
  • Location: London, UK

Posted 17 October 2012 - 00:25

The site has been running well overall for me, just a few minor delays here and there - nothing unusual.

#73 moloko

moloko

    Neowinian Senior

  • Joined: 28-December 02

Posted 17 October 2012 - 04:36

SLOWWWWWW

#74 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 17 October 2012 - 05:18

Yea, its been slow here and there all month :(

#75 Brandon C.

Brandon C.

    [REDACTED]

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-January 05
  • Location: [REDACTED]
  • OS: Windows 8.1

Posted 17 October 2012 - 12:38

The hamsters in the data center must be hungry.