Jump to content



Photo

Youtube links not becoming video

Answered Go to the full post

  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 +V-Tech

V-Tech

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 05
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows 7 Enterprise
  • Phone: Nexus 5

Posted 19 June 2013 - 19:46

In the old version when you posted a link to a youtube video it would automatically put the media BBCode to it.

 

It doesnt work anymore after the update.....

 

 

Thanks.



Best Answer Steven P. , 24 June 2013 - 07:57

Have confirmed that members are able to paste in plain text YouTube links and they parse correctly. If you ctrl+v it will stay as an url.

 

Marking solved.

Go to the full post



#2 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 19 June 2013 - 21:21

Test

 

 

Edit: I didn't add any tags to it and it went through just fine. Are you using IE10?

 

Also, make sure you're grabbing the share url from underneath the video. By default the one in the URL bar is secure (https:) and won't post.

 

 

Btw,  you've been Rebecca rolled. :)



#3 webeagle12

webeagle12

    Neowinian Senior

  • Joined: 26-May 04

Posted 19 June 2013 - 21:30

Test

 

 

Edit: I didn't add any tags to it and it went through just fine. Are you using IE10?

 

 

Btw,  you've been Rebecca rolled. :)

Attached Images

  • why2.png


#4 OP +V-Tech

V-Tech

    Neowinian Senior

  • Joined: 06-January 05
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows 7 Enterprise
  • Phone: Nexus 5

Posted 20 June 2013 - 02:59

Test

 

 

Edit: I didn't add any tags to it and it went through just fine. Are you using IE10?

 

Also, make sure you're grabbing the share url from underneath the video. By default the one in the URL bar is secure (https:) and won't post.

 

 

Btw,  you've been Rebecca rolled. :)

 

Hehehehe :)

 

I'm using Chrome - 29.0.1541.0 dev-m

 

I see that you added the video with an address of http://youtu.be/
I tried to add it with the normal http://www.youtube.com/ address. Always worked.


#5 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 20 June 2013 - 03:46

Are you using the URL under the video, after clicking the share button...

 

r10ndq3.jpg



#6 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 03:50

Testing........

 

^This was using the share option

 

http://www.youtube.c...h?v=A43JOxLa5MM

^This was copying the url.

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.c...bed/A43JOxLa5MM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

^This was embed code



#7 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 20 June 2013 - 03:53

^First one isn't showing either, Dushmany.



#8 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 03:57

^First one isn't showing either, Dushmany.

What about the others? On my screen, none of them recieved a hero's welcome....

I mean none of those are working, they're just links



#9 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 20 June 2013 - 04:00

What about the others? On my screen, none of them recieved a hero's welcome....

I mean none of those are working, they're just links

 

You mean even the one I posted? I see them fine.

 

Edit: If you're speaking of just your post, yes they're all just links.



#10 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 04:04

~snip~

Oh, sorry, yes I meant the three I just posted, I can see your posted video, it works fine

Mine don't :(



#11 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 20 June 2013 - 04:06

I edited your post and put the exact same share link, and now it's embedding it.



#12 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 04:08

How did you..........?

I don't get it, if you used exactly the same method I used..........



#13 Marshall

Marshall

    ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 22-June 03
  • Location: USA

Posted 20 June 2013 - 04:11

I don't know, I'm stumped. Try pasting this url without using tags...
 

http://youtu.be/A43JOxLa5MM


#14 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 04:17

Image1.jpg

The irony of this whole thing is, I used to think I was good at this...



#15 Aheer.R.S.

Aheer.R.S.

    I cannot Teach Him, the Boy has no Patience!

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 15-October 10

Posted 20 June 2013 - 04:33

 

 

I don't know, I'm stumped. Try pasting this url without using tags...

 

.......................