Youtube links not becoming video


 Share

Recommended Posts

Steven P.

wyoutube is no longer needed since the youtube media tag is already widescreen view.

Link to post
Share on other sites

djdanster

If you're using Chrome (I think it's the same on FF) try pasting with the "Paste as plain text" on the right click menu.

 

Test:

 

 

Edit: works for me!

Link to post
Share on other sites

Steven P.

ATM if you use special bbcode button and select the media tag, it will embed. Auto parsing needs looking at by a dev.

Link to post
Share on other sites

The Evil Overlord

ATM if you use special bbcode button and select the media tag, it will embed. Auto parsing needs looking at by a dev.

Cool, thank you :)

Link to post
Share on other sites

Ambroos

ATM if you use special bbcode button and select the media tag, it will embed. Auto parsing needs looking at by a dev.

Or leave it disabled? BBCode works fine and it's quite annoying that all videos always get converted when you want to link to a specific time for example.

Link to post
Share on other sites

Steven P.

If you add a youtube url using the link code in the editor it should remain as a link, this was fixed in 3.4.5 so it should be a non-issue.

 

Testing http://www.youtube.com/watch?v=-WdC4DaYIeQ


And... it works as intended.

Link to post
Share on other sites

Ambroos

Ah, good to know!

Link to post
Share on other sites

thomastmc

ATM if you use special bbcode button and select the media tag, it will embed. Auto parsing needs looking at by a dev.

 

I tried that last night, and was still unable to get the video/player to show in IE10. The link was wrapped by a [media] tag in the post after pasting the link into the interface for media, still no joy. 

 

No videos posted so far by anyone have been visible on my end, it's just a blank area where the player should be embedded.

 

Edit - > I should note that this was occurring prior to the update, so not something necessarily update related.

Link to post
Share on other sites

Steven P.

Have confirmed that members are able to paste in plain text YouTube links and they parse correctly. If you ctrl+v it will stay as an url.

 

Marking solved.

Link to post
Share on other sites

The Evil Overlord

^lol gave himself best answer, that's boosting :p

Link to post
Share on other sites

Steven P.

^lol gave himself best answer, that's boosting :p

After all the testing, bbcode edits I deserve it. ;) Happy Birthday btw!

Link to post
Share on other sites

The Evil Overlord

After all the testing, bbcode edits I deserve it. ;) Happy Birthday btw!

<off topic>

Oh $?^%$%&$%^

ROFL Even I hadn't noticed the date...

Thanks

<on topic>

Link to post
Share on other sites

This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.