Sign in to follow this  

things slowing way down again this morning

Recommended Posts

Shaun N.    568

Replies seem to be hanging, Although if I look at the same thread in another tab it successfully posts my reply. It just kinda times out on the replying tab and doesn't admit it has done it

Share this post


Link to post
Share on other sites
cork1958    1,068

Actually, it's running the best it has in months, at the moment. I did have a slowness just trying to login though earlier.

Edit:

I lied. Just took 45seconds to post that above line. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Detection    2,256

Quite slow for me today

Share this post


Link to post
Share on other sites
n_K    1,638

Maybe it's a router problem or whatnot? If your servers are in the same racks as stardock's, has anyone looked to see if their site goes slow when neowin starts going slow?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haggis    981

Thats would slow the entire site though not just the forums

not that i am saying it might not be but just my view lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Javik    3,961

It's got to be the forum software, the front page is still fine for me. I've tried blocking the ads and that didn't even make much difference to loading speed, so they can't be to blame either

Share this post


Link to post
Share on other sites
Detection    2,256

wow, just took minutes, not seconds to load this thread just now

Shame you can't tracert to anything further than the main site URL

EDIT - And now its nice and fast again lol wtf !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redmak    323

Working on the database atm guys ....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
articuno1au    1,264

Takes 2 minutes to access page telling us it might take a while to see the page :p

Postception :o

Share this post


Link to post
Share on other sites
Detection    2,256

Working on the database atm guys ....

That explains the random speed fluctuations then :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haggis    981

know you are working on database but just reporting

made a post showed up immediately on the thread as i refreshed it in another tab but the original post took 2mins 42 seconds from clicking post to the page refreshing and showing the post

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

Slow over here too. ~50 secs for me to load and post this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Damo R.    29,656

I am finding it slow again to post and browse :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shaun N.    568
3p2zyt.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redmak    323

I'm still working on it. As a test I disabled IPB post and Signature cache

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haggis    981

site been a bit faster since i been home but maybe coincidence?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Growled    3,880

^ It's been better overall for me but it comes and goes. It completely stopped working for me last twice on two different occasions, but only for a short time. It worked fine the rest of the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Javik    3,961

Just for the sake of my own interest (and this question is directed not just at Neowin's staff but anyone that knows IPB) do you believe the issues are specific to Neowin and it's customisations or does IPB simply not handle large boards well?

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,765

site seems a bit faster with the facebook and twitter buttons being static.... good going.... but it still has the 4 O'clock slowdown :( :clock: :moon:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guth    104

Site is way quicker for me now. Don't know whats different but posts are almost instant now :)

good job

Share this post


Link to post
Share on other sites
Farstrider    297

Site is way quicker for me now. Don't know whats different but posts are almost instant now :)

good job

Well, I am sorry to be contrary but it's pretty slow here, and posts seem to take forever as well!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guth    104

Well, I am sorry to be contrary but it's pretty slow here, and posts seem to take forever as well!

Strange, things used to be very slow for me but its much faster yesterday and today.

Saying that, my download speed does seems quicker too, maybe its just my connection that speeded up :laugh:

It was the AJAX loading of the new post that was slow for me, and I don't think that's related to my connection so not convinced its my end that made it quicker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Detection    2,256

Fine here today

Share this post


Link to post
Share on other sites
yowanvista    103

I'm having database errors from time to time when clicking links from the 'new forum content' area from the main page. Seems to related to the forum software imo.

o455h.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,765

The hampsters sometimes might gag on the food and that's what happens

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.