Sign in to follow this  

Neowin forum slow...

Recommended Posts

TruckWEB    407

I'm surfing the Web, visiting plenty of other sites, all at a good speed. Going to Neowin, the forum, it stretch my patience, it's SLOW. Everything takes like 10-15 seconds to acknowledge.

Something wrong?

BTW : Saving this post took over 30 seconds...

Share this post


Link to post
Share on other sites
sagum    366

I'm surfing the Web, visiting plenty of other sites, all at a good speed. Going to Neowin, the forum, it stretch my patience, it's SLOW. Everything takes like 10-15 seconds to acknowledge.

Something wrong?

BTW : Saving this post took over 30 seconds...

You're not alone, the slowdown seems to be coming in spikes for me too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
xWhiplash    351

It is happening to me as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
techbeck    5,111

The last google related front page post is not loading either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
soldier1st    40

same. It will be fixed in no time.we're all used to things being speedy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+KibosJ    92

Neowin has been great for me for ages, most of the time when people have issues I seem to be able to connect fine.

At the moment however, it takes ages to load the forums :(

It's very up and down though, sometimes (like creating this post) it's instant, other times it takes ages.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+fusi0n    1,569

Yep. Slow for me too

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaveLegg    841

Probably due to a little redirect loop issue we just had, which is now solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+fusi0n    1,569

Awesome! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
aberg    43

No, it's not solved. This page took >15 seconds to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+fusi0n    1,569

Seems to be fixed for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
+LimeMaster    14,896

Testing.

Let's see if it freezes on the Saving post message.

Edit: It's working now :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
+fusi0n    1,569

Testing.

Let's see if it freezes on the Saving post message.

Edit: It's working now :D

:fro:

Share this post


Link to post
Share on other sites
BajiRav    2,121

I had it in last hour but seems to be improving now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Growled    3,880

I guess I missed it by and large because everything is fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.