Multi-quote not working on Edge 38.14393.0.0 (latest)


 Share

Recommended Posts

14 minutes ago, Sylar0 said:

Multi-quote not working on Edge 38.14393.0.0 (latest) thought I best report this.

My workaround, click multi quote, click in reply box, click multi quote again.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, SierraSonic said:

My workaround, click multi quote, click in reply box, click multi quote again.

Confirmed your workaround, but I've just realised in responding to you that the bug also affects single quotes. Just a heads up to the mods or whoever.

Link to comment
Share on other sites

It works if you first click in the reply text box, then click quote.

 

Other things that i struggle with on this site are the fact that certain links won't work. Edge seems to add some strange characters to the url when clicking certain links in the Mini Spy

Edited by Stoffel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On ‎2016‎08‎12 at 2:00 PM, Stoffel said:

It works if you first click in the reply text box, then click quote.

 

Other things that i struggle with on this site are the fact that certain links won't work. Edge seems to add some strange characters to the url when clicking certain links in the Mini Spy

I've seen this and it is a bit annoying (and I've seen Neowin links being reported for this in the Insider feedback app). I'm wondering whether this specific issue is due to Edge, since the same links work in other browsers.

Link to comment
Share on other sites

On ‎8‎/‎15‎/‎2016 at 9:09 AM, zhangm said:

I've seen this and it is a bit annoying (and I've seen Neowin links being reported for this in the Insider feedback app). I'm wondering whether this specific issue is due to Edge, since the same links work in other browsers.

It seems to be specific to Edge, if i click on the same link in FireFox i have no issues :(

I'm really trying to use Edge as my only browser now that it has extensions, but certain sites still really struggle with Edge for me like Neowin and Facebook

 

Link to comment
Share on other sites

I checked the changelog for CKEditor (what this forum uses) and there are no mentions of Edge fixes, plenty of IE related ones though :s 

Link to comment
Share on other sites

This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.