I Keep Seeing This...


Recommended Posts

Mindovermaster

On the top of the page advertisement, I keep seeing this:

 

"native":{"ver":"1.1","assets":[{"id":401,"required":1,"img":{"url":"//img.revcontent.com/?url=https://revcontent-p0.s3.amazonaws.com/content/images/5e62b12dd4bb69-66992368.jpg&static=true"}},{"id":502,"required":1,"data":{}},{"id":601,"required":1,"title":{"text":" Surgeon Reveals

Dunno what that means. Using dark theme. On Chromium Version 80.0.3987.132

Link to post
Share on other sites
Tech Geek Alex

That is the picture of the ad that the link is trying to show. Since its Chromium, without any other details I'm assuming there is an adblocker that is trying to block at least part of the ad.  Just off the top of my head.

Screen Shot 2020-04-19 at 9.18.36 PM.png

Link to post
Share on other sites
Mindovermaster
Posted (edited)

Chromium is technically the same as Chrome. It's just Open Source.

 

I do have uBlock, but Neowin is whitelisted. So nothing is "blocking it". It's cleary some bad code that got garbled up.

 

Link to post
Share on other sites
Mindovermaster

Any Mod/Admin know of this?

Link to post
Share on other sites
zhangm

Yeah, I see it as well. Seems that some images aren't being pushed correctly. Using Edge.

Capture.JPG

Link to post
Share on other sites
Mindovermaster
1 hour ago, zhangm said:

Yeah, I see it as well. Seems that some images aren't being pushed correctly. Using Edge.

Capture.JPG

So I'm not alone, good...

Link to post
Share on other sites
Steven P.

I will report this, thanks.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.