Can't copy and paste links


Recommended Posts

+warwagon

I've noticed after the forum upgrade every time I try to paste a link in a forum post it strips out the link and all i'm left with is text.

 

As an example, i'm going to copy an amazon page link from the address bar of my browser and paste it below.

 

AmazonSmile: iodd Iodd2531 - USB3.0 - HDD - SSD - Virtual CD-ROM - Enclosures - Made in Korea … (1 Unit/lot): Electronics

Link to post
Share on other sites
+primortal

I noticed that the other day as well.  As a workaround I just pasted the link in Notepad and copied again and all is fine.

 

Looks like the forum is trying to get the title of the page but fails to actually turn it into a hyperlink after pasting.

Link to post
Share on other sites
SnoopZ

I wanted to test this but there isn't a preview post option, at least on my android tablet, is that missing for everyone too?

 

Link to post
Share on other sites
+sheinbein
Riggers

Did this to the link I posted straight after your post WW [hard drive], but I can see [in Blue] and click your link fine 🙃

Link to post
Share on other sites
+warwagon

just tried it with firefox and Edge . Only extension in Firefox is Lastpass. Also cleared my edge cache.

 

ConnectWise Control Remote Support Software (screenconnect.com)

Link to post
Share on other sites
+primortal

Amazon.com: iodd Iodd2531 - USB3.0 - HDD - SSD - Virtual CD-ROM - Enclosures - Made in Korea … (1 Unit/lot): Computers & Accessories

 

^ pasted Steve's link copied from Amazon's tab using Edge v87.0.634.0

 

Now if copy and paste the link directly from Steve's post, https://www.amazon.com/Iodd-Iodd2531-Black-Virtual-Enclosures/dp/B00TDJ4BJU/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Iodd2531+-+USB3.0+-+HDD+-+SSD+-+Virtual+CD-ROM&qid=1600187742&sr=8-1 it fine.

Link to post
Share on other sites
+warwagon

How to use DISM command tool to repair Windows 10 image | Windows Central (windowscentral.com)

 

Just tried it on my computer downstairs too.

Link to post
Share on other sites
+warwagon
5 minutes ago, primortal said:

Amazon.com: iodd Iodd2531 - USB3.0 - HDD - SSD - Virtual CD-ROM - Enclosures - Made in Korea … (1 Unit/lot): Computers & Accessories

 

^ pasted Steve's link copied from Amazon's tab using Edge v87.0.634.0

 

Now if copy and paste the link directly from Steve's post, https://www.amazon.com/Iodd-Iodd2531-Black-Virtual-Enclosures/dp/B00TDJ4BJU/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Iodd2531+-+USB3.0+-+HDD+-+SSD+-+Virtual+CD-ROM&qid=1600187742&sr=8-1 it fine.

Yep, if I copy a link already in this post it posts jus fine, but not if I copy it from the address bar.

Link to post
Share on other sites
+warwagon

Can't copy and paste links - Site & Forum Issues - Neowin

2 minutes ago, Riggers said:

Test:

 

From address bar -> https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

 

Copy Paste from Wordpad -> https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

 

Got this pop up "The link could not be embedded because of an unexpected error: error: undefined."

 

Both seem fine now though 🙄

Which browser?

Link to post
Share on other sites
+warwagon

I'm also on windows 10 2004 with the latest windows cumulative.

Link to post
Share on other sites
cork1958

Just testing using this page from address bar. I'm using current stable Edge Chromium. On Windows 10 2004.

 

https://www.neowin.net/forum/topic/1400157-cant-copy-and-paste-links/?tab=comments#comment-598583124

 

Before submitting, a box popped up saying your link has been embedded but gave option to just post as link instead.

 

Testing using a different address.

 

http://www.silverlakesanddunes.net/

 

Got a box saying that link couldn't be embedded because only https links are allowed.

Link to post
Share on other sites
+warwagon
2 minutes ago, cork1958 said:

Just testing using this page from address bar. I'm using current stable Edge Chromium. On Windows 10 2004.

 

https://www.neowin.net/forum/topic/1400157-cant-copy-and-paste-links/?tab=comments#comment-598583124

 

Before submitting, a box popped up saying your link has been embedded but gave option to just post as link instead.

 

Ya ... I don't get any of that, it just spits out text.

Link to post
Share on other sites
Steven P.

http://www.silverlakesanddunes.net/

 

SNAG-0000.png

 

This is expected behavior, the new editor tries to embed any media that is supported and leaves it as a text link if it can't be embedded. I am using Chrome stable.

Link to post
Share on other sites
+warwagon

http://www.silverlakesanddunes.net/ <---- copied from the Link from the post inside this thread

Welcome to Silver Lake Sand Dunes (silverlakesanddunes.net) <---- went to the link and copied it from the address bar.

 

hmmmm.

Link to post
Share on other sites
DaveLegg

I imagine it relates to this: https://support.microsoft.com/en-gb/help/4575292/improved-copy-and-paste-of-urls-in-microsoft-edge#:~:text=Change the default behavior&text=In Microsoft Edge%2C select More,URL as a web address.

 

I'll have to have a look and see what it is about the format of what gets pasted that causes the editor to strip the actual link

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
+primortal
On 16/09/2020 at 17:07, DaveLegg said:

I imagine it relates to this: https://support.microsoft.com/en-gb/help/4575292/improved-copy-and-paste-of-urls-in-microsoft-edge#:~:text=Change the default behavior&text=In Microsoft Edge%2C select More,URL as a web address.

 

I'll have to have a look and see what it is about the format of what gets pasted that causes the editor to strip the actual link

 
 
 

That's seems to be the issue.  If change the setting to plain text, pasting links now are fine.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.