Anyone else having problems with comment count button at the top of news articles.


 Share

Recommended Posts

That button at the top of news articles which tells you how many comments there are and when clicked takes you to them, no longer works for me. It does nothing when I click it. Anyone else having the issue? I've had this issue on every one of my computers.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

No issues for me using Edge (Dev) 92.0.891.1

Link to comment
Share on other sites

I just tried it and it's working for me on Firefox. Have you got any add-ons enabled, like NoScript or uBlock?

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Nick H. said:

I just tried it and it's working for me on Firefox. Have you got any add-ons enabled, like NoScript or uBlock?

Just tried it on Firefox 88.0.1 with no addons installed. This laptop also has no AV other than windows security. Does nothing when I click on it. Doesn't work in edge either. Doesn't work at my house or my girlfriends house. On my desktop workstation at home or the laptop here.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, warwagon said:

Just tried it on Firefox 88.0.1 with no addons installed it's pretty much a clean install of Firefox. This laptop also has no AV other than windows defender. Does nothing when I click on it.

I'm not sure what to suggest, but I've tried it on three different articles and it jumps down to the comments each time. I admit that it's strange that it's happening on all your computers though. What happens if you use your phone, connected to your phone network and not the Wifi?

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Nick H. said:

I'm not sure what to suggest, but I've tried it on three different articles and it jumps down to the comments each time. I admit that it's strange that it's happening on all your computers though. What happens if you use your phone, connected to your phone network and not the Wifi?

Great idea!! ..........aaaaand it doesn't work on my iPhone SE 2020 on cellular either.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, warwagon said:

Great idea!! ..........aaaaand it doesn't work on my iPhone SE 2020 on cellular either.

Have you got VPN to put you in another country? 😆

Link to comment
Share on other sites

Just now, Nick H. said:

Have you got VPN to put you in another country? 😆

Negative ghost rider

Link to comment
Share on other sites

Anything in the browsers developer tools console being reported loading the site or clicking on the link?

 

There just simple hrefs no special sauce, so I can't see why it wouldn't work.  Right-click open in new tab work?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, primortal said:

Anything in the browsers developer tools console being reported loading the site or clicking on the link?

Another great idea! Lemme check

Link to comment
Share on other sites

Didn't see much in developer tools, but one think I did notice, is that if I scrolled down the page a tad, and still had that button visible, when clicking it , it would take me back to the very top of the page... so that's something i guess.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

So I just tried in in Safari on Big sir with no extensions and not logged into my neowin account ,and it does the same thing.

 

I also created a poll on the subject.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.