Sign in to follow this  

things slowing way down again this morning

Recommended Posts

Brandon H    1,497

What does that have to do with Neowin?

if you had hovered over the link you'd see that it's a neowin article
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

It's a tad slow for me right now...not too bad, however.

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

what have they been feeding the server hampsters???

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Growled    3,880

Nothing. I think they died from starvation. :D

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

Nothing. I think they died from starvation. :D

omg how could you neobond and redmak!!??

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Detection    2,256

Really bad today, tracert doesn't show anything terrible

C:\Windows\system32>tracert neowin.net

Tracing route to neowin.net [74.204.71.247]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  DD-WRT [192.168.1.2]
  2	 5 ms	 5 ms	 5 ms  217.32.144.64
  3    11 ms    28 ms    21 ms  217.32.144.94
  4    10 ms    11 ms    10 ms  213.120.181.42
  5    11 ms    11 ms    10 ms  217.41.169.181
  6    11 ms    11 ms    10 ms  217.41.169.107
  7    10 ms    10 ms    10 ms  109.159.251.101
  8    18 ms    19 ms    19 ms  core2-te0-12-0-6.ilford.ukcore.bt.net [109.159.251.7]
  9    19 ms    19 ms    19 ms  peer1-xe0-1-0.telehouse.ukcore.bt.net [109.159.254.132]
 10    22 ms    24 ms    24 ms  10gigabitethernet1-1.core1.lon1.he.net [195.66.224.21]
 11    85 ms    91 ms    85 ms  10gigabitethernet7-4.core1.nyc4.he.net [72.52.92.241]
 12   104 ms   104 ms   104 ms  10gigabitethernet8-3.core1.chi1.he.net [72.52.92.178]
 13   105 ms   105 ms   105 ms  us-signal-company-llc.10gigabitethernet1-2.core1.chi1.he.net [216.66.74.230]
 14   132 ms   113 ms   113 ms  host-109-130-34-70.ussignalcom.net [70.34.130.109]
 15   113 ms   113 ms   113 ms  te7-0-0.pe01.grr.ussignalcom.net [70.34.130.29]
 16   214 ms   119 ms   240 ms  te7-0-0.pe02.grr.ussignalcom.net [64.186.63.206]
 17   115 ms   115 ms   115 ms  te1-0-0.pe01.dtw.ussignalcom.net [74.204.127.254]
 18   115 ms   116 ms   115 ms  host-51-131-141-64.ussignalcom.net [64.141.131.51]
 19   114 ms   114 ms   114 ms  247.71.204.74.in-addr.arpa [74.204.71.247]

Trace complete.

C:\Windows\system32>

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

Slow for me now too. It always seems it's fast in the morning, slow in the afternoon. Makes sense.

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

stardock needs to get them better servers LOL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

stardock needs to get them better servers LOL

They need to upgrade the gerbils to guinea pigs. :)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brandon H    1,497

it hasn't been too bad for me so far this morning

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

Someone needs to wake Dave up, stop neobond from chewing the cords, and feed the damn hamsters. :p In other words, driver errors:

:hmmm: Again David? I thought we were past this! You may get it back later: :pint:

post-447111-0-67249600-1350925292_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Piggy    199

It's getting really annoying again. Sigh.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Growled    3,880

Seems fairly sane at the moment. (Holding my breath)

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

they have hampsters

and neobond is too busy racing:

k0r5_B.png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
jakem1    1,610

I haven't seen any errors but I've had loads of posts that refuse to actually post, accidental double posts and the site is soooooo slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
fix-this!    76

i fail to understand why the boards are so slow lately?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marshall    15,354

The boards for me are fast again except for one element. When posting, the site will hang on Saving Post for more than a minute sometimes. Within 10 seconds you can scroll to the top and see that your reply is posted in the Mini Spy but the page you're currently on continues to hang on Saving Post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Piggy    199

It's still on and off for me. It's really annoying. I really love this place, and for the first time ever I'm considering looking elsewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Piggy    199

Oh it's really nice and snappy right now. Did you guys fix something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yorak    416

Posting is still slow, very slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

The boards for me are fast again except for one element. When posting, the site will hang on Saving Post for more than a minute sometimes. Within 10 seconds you can scroll to the top and see that your reply is posted in the Mini Spy but the page you're currently on continues to hang on Saving Post.

This!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haggis    986

I keep getting Connection Refused today

not sure if its because i am at work but it never usually happens

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    8,935

Some feedback would be nice ;) We've made some tweaks to article pages added prev / next story links and cached the articles as well. I'm already seeing some speed improvements.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sulphy    1,422

Seems mainly the main page for me that drops off when refreshing... meh, not much going on at work.... so the F5 key workouts are good time killers... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
f0rk_b0mb    698

Seams nice now.

Here you are David: :pint:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.