Forums online, news to follow


Recommended Posts

Martyn

I had no idea that the forums were back online! I am so happy :D

Love it :D!!!!

Link to post
Share on other sites
Andrew Lyle

at least the forum is up :D im glad for that :D

Link to post
Share on other sites
DELTA75329
' date='Nov 30 2005, 09:51' post='586868280']

you have to use this to get in here: http://www.neowin.net/forum :)

But you'd have to be in here to read that comment in the first place.

Something of a catch-22 here. :p

Link to post
Share on other sites
rvbfan

But you'd have to be in here to read that comment in the first place.

Something of a catch-22 here. :p

Actually thats how I always went to the forums, and then navigated to

the main page from there. :shiftyninja:

Link to post
Share on other sites
Boxster17

Glad to see the forums are back up...great work guys!

Link to post
Share on other sites
LewisBraid

cant wait for the main news to come back online. i feel naked when visiting neowin without it.. ;)

Link to post
Share on other sites
Slimy

Great work guys! Take your time with neowin 5 :D

Link to post
Share on other sites
FiB3R

Pinging 67.19.42.49 with 32 bytes of data:

Reply from 67.19.42.49: bytes=32 time=123ms TTL=245
Reply from 67.19.42.49: bytes=32 time=112ms TTL=243
Reply from 67.19.42.49: bytes=32 time=111ms TTL=245
Reply from 67.19.42.49: bytes=32 time=112ms TTL=243

Ping statistics for 67.19.42.49:
	Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
	Minimum = 111ms, Maximum = 123ms, Average = 114ms

Pinging 66.28.242.201 with 32 bytes of data:

Destination host unreachable.
Destination host unreachable.
Destination host unreachable.
Destination host unreachable.

Ping statistics for 66.28.242.201:
	Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

Tracing route to 49.67-19-42.reverse.theplanet.com [67.19.42.49]
over a maximum of 30 hops:

  1	10 ms	11 ms	 9 ms  host-83-146-18-45.bulldogdsl.com [83.146.18.45]

  2	 9 ms	 9 ms	 9 ms  ge-3-0-0.32.cht-cor-002.bddsl.net [83.146.22.94]

  3	 9 ms	 9 ms	 7 ms  so-1-0-0.0.cll-cor-002.bddsl.net [83.146.19.45]

  4	11 ms	 9 ms	 9 ms  999.ge6-2.mpr1.lhr1.uk.above.net [217.79.160.12]

  5	11 ms	 9 ms	 9 ms  so-4-1-0.cr1.lhr3.uk.above.net [208.184.231.174]

  6	11 ms	 9 ms	 9 ms  so-0-0-0.cr2.lhr3.uk.above.net [208.184.231.146]

  7	 *		*		*	 Request timed out.
  8	 *		*		*	 Request timed out.
  9   110 ms   111 ms   110 ms  216.200.6.237.theplanet.com [216.200.6.237]
 10   113 ms   112 ms   112 ms  vl31.dsr01.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.29]

 11   113 ms   112 ms   112 ms  vl42.dsr02.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.91]

 12   119 ms   112 ms   114 ms  49.67-19-42.reverse.theplanet.com [67.19.42.49]


Trace complete.

Tracing route to 66.28.242.201 over a maximum of 30 hops

  1  Destination host unreachable.

Trace complete.

Link to post
Share on other sites
bayrider

is it me or does the main forum (www.neowin.net/forum) still have the old version of the message board while the sub forums are running the new version?

Link to post
Share on other sites
canbeli

I don't quite get you...subforums? They run the software..?

Link to post
Share on other sites
x-byte

I love the speed. Although, not that many users are online.

Link to post
Share on other sites
HoochieMamma

I find out NOW that the forums are up. I was put off because of the message on the main site!

Link to post
Share on other sites
Y2Stu

same here. i only found out the forums were online because i was looking for a theme in google!...lol

Link to post
Share on other sites
bayrider

I don't quite get you...subforums? They run the software..?

For me, the main forum that contains all the subsections and subforums is displayed in the old(er) version while the subsections/subforums ie: General Discussion or Site & Forum Issues contains the new version where the posts are highlighted with the mouseover and all the other cool new features.

Yesterday it was fine though, both the main forum and its subsections contained the new version

Link to post
Share on other sites
no-sweat

Front Page has been down a good while now aye!

yeah whens the front page comin' back up, i miss it :(

Link to post
Share on other sites
AppleDave

yeah whens the front page comin' back up, i miss it :(

no time-table has been given yet for the release of the new frontpage. The GFX team and the other coders are still in process of getting the final coding and tweaking done.

Link to post
Share on other sites
Elliot B.

Front Page has been down a good while now aye!

Can see the websites usage decrease more and more every day, and those lost members won't ever return :/

Link to post
Share on other sites
sundayx

why dont admins just recover the v3 main pages, until everythings ready. this way news can still be posted, and nothings affected, shouldnt it?

Link to post
Share on other sites
Tim Dorr

why dont admins just recover the v3 main pages, until everythings ready. this way news can still be posted, and nothings affected, shouldnt it?

The old code isn't compatible with IPB 2.1.

Link to post
Share on other sites
bluebsh

I'm sorry but you guys must have a bad development model... because before you deploy you are ALWAYS supose to get all codeing done and working and fully tested so you can have a seamless deployment... this should of all been done before it was ever tansitioned over... you should of made a backup copy of the database to this new place, set up the entire sit ethere first tested it out completely while letting the old neowin running on neowin.net. once you where sure all the code worked then sync the databases... you really need to look into changing how you guys do things...

Link to post
Share on other sites
Neil

Can see the websites usage decrease more and more every day, and those lost members won't ever return :/

Well you we could do with there been less users because the severs were not coping and now we have new severs with less users, so it should be even faster! :ninja:

I might of been a good idea is they did get 3.9 Swift script ready before moving to new severs, but then what right do I have to comment.

Link to post
Share on other sites
shockz

I'm sorry but you guys must have a bad development model... because before you deploy you are ALWAYS supose to get all codeing done and working and fully tested so you can have a seamless deployment... this should of all been done before it was ever tansitioned over... you should of made a backup copy of the database to this new place, set up the entire sit ethere first tested it out completely while letting the old neowin running on neowin.net. once you where sure all the code worked then sync the databases... you really need to look into changing how you guys do things...

What did you think we did? Bugs happen and were working on getting them fixed. We expected the complete transfer to occur on the 29th, however some things poped up that blocked us from releasing the main page to the public.

I can see the main page and its making good progress. It's not like its going to be down for months. :rollyes:

We are working on the issue and hope to get it resolved very soon...

Link to post
Share on other sites
blachole

What did you think we did? Bugs happen and were working on getting them fixed. We expected the complete transfer to occur on the 29th, however some things poped up that blocked us from releasing the main page to the public.

I can see the main page and its making good progress. It's not like its going to be down for months. :rollyes:

We are working on the issue and hope to get it resolved very soon...

Thanks Shockz. That's good enough for me. Keep up the good work guys. :yes:

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.