• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

Your Windows Experience Index rating!

Recommended Posts

gfffff    0

Processor: 5.7 (Intel Core2Extreme X6800)

Memory: 5.6 (2 GB DDR2 1111)

Graphics: 5.8 (Asus EN8800GTX/HDTP 768MB DDR3)

Gaming Graphics 5.8

Primary HD: 5.8 (450GB S-ATA - 350 GB free)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avenger 2.0    0
vista_ei.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
LewisBraid    0

not too bad for the age of my system, could be better if i had better RAM, but it runs so smooth so i dont mind.

post-94202-1168092241.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mordkanin    225

My laptop

Processor: Core Duo 2.16GHz

4.8

Memory: 2GB

4.9

Graphics: ATI FireGL V5200

4.2 Aero, 4.7 Gaming

Primary Hard Disk: 80gb SATA

4.6

The 4.2 is probably because there are no drivers from ATI for the FireGL V5200 yet. I'm forced to either use Microsoft's bundled ones, or the X1600 drivers (Which seem to be the closest, I guess)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ambroos    801

post-151800-1168105056.jpg

That's because the stupid thing doesn't find my 32Mb graphics memory...

Well, not that it makes much difference...

(Sidenote: my Vista talks Dutch :shiftyninja: )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iscariah    0

Running quite well... :p

post-56649-1172423988_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Neo003    103

I guess I need more Memory

Intel Core 2 Duo E6600

2GB DDR2

7600GT

post-30626-1172424500.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
chazsartain    0

here is mine, don't think its that bad. Only just built my system the beginning of the year though!

post-82855-1172424709.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
fahmi_r    0

5.4

post-117740-1172755989_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
aniv    32

I have Corsair 6400C4PRO memory..not sure why its getting a 5.0.

Anyways here is a screenie

untitled2lw1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Xerxes    224

Mine isn't that good, it would of been better but my old CPU (Athlon 64 3000+ "Newcastle") and DDR1 RAM is dragging down the score a bit :p

post-44573-1173261658.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niels.    2

Nice 4.4 on my new laptop :) Its more than enough to run Oblivion and DMMM so i'm happy :p

post-125941-1173261767_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zip    0

got a 3.7 with mine the althonxp chip letting things down. just awaiting the launch of 8600 gt/ultra cards for my new c2d rig (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
6785077276    1

I'm more than certain I would get nearly 6 with my specs in my sig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
freak_power    0

This rating is just pointless...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ANDYLOGO    0

Pentium D is holding me back

post-39232-1173403975_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
UncleSpellbinder    17

Crappy Intel® 82915G/GV/910GL Express Chipset Family (Microsoft Corporation - XDDM) :crazy:

Getting an ATI or Nvidia PCI Express card in the next month or two, though. That should help. :D

post-167725-1173405109_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fresh    93
This rating is just pointless...

Agreed.

5.2 with Vista 32 and 5.1 with Vista 64 (dual boot)

Maxed out RAM to 4G memory timing went to 2t Vista 32 dropped my rating to a 4.8.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rajputwarrior    280
This rating is just pointless...

it's the newest and coolest way to show your e-p3nis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kainz    0

My e-willeh :blush:

wei.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
simmorya    0

Processor: 5.3

Memory: 5.4

Graphics: 5.0

Games: 5.1

Hard Disk: 5.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
majmac    0

I installed the NVidia release Vista graphic drivers (not the more recent beta ones but the 100.65 WHQL ones) and my gaming graphics rating went from 4.2 to 3.5.

The 4.2 rating was with the Vista drivers that came with the initial installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cheerpipe    2
what kinda ram are you using? and HD, cause I havnt seen to many scores over a 5.2 for HD

i have 5.9 with my two raptors 10.000 RPM RAID 0 :woot: and 5.7 with one seagate 320GB SATA 2 7200RPM with 16MB cache.

i am at work now :(, post screenshot latter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marciff    0

My ATI X800XT is getting a 1.0 rating....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.