• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

Your Windows Experience Index rating!

Recommended Posts

jbonello    14

4.6 on my laptop

2.4 on my desktop

Share this post


Link to post
Share on other sites
hyb    0

Laptop:

post-177809-1220527988_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
CPressland    176

Here is my new system up and running, albeit quite unstable, I'll beat her into shape

post-180771-1220646465_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
solardog    0

Ok I keep looking at this thread and now Im gonna post:

post-190930-1220648787_thumb.jpg

friggin memory score is keeping me down. Got 3 gigs. I guess my gigs are not as gigity as they could be. Goo! sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites
afusion    0

eventually I'll get a 790GX mobo w/ a Phenom FX cpu

this setup will do for now. :)

Vista-Rating.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skulltrail-old    0

I usually get 4.8-5.0 but I got 4.7

(probably because of all the windows open)

sept28mq0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
ScorpioRGc1    46

After overclocking my CPU, I had a 5.7 (everything was 5.9 except the processor). Before the overclock, I believe it was 5.5 or so.

I would put up a screenshot, but Vista is currently (temporarily) uninstalled. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
installshield_freak    5

I have a score of Whopping 5.7 E6850 4 GB Ram SLI-9600GT's ASUS P5NE-SLI board.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Mystic    10

I scored a 5.9 with the computer in my signature.

90800318kh7.th.jpg

Edited by Mystic

Share this post


Link to post
Share on other sites
IbSta    6

new rig...damn hard disk!

post-62209-1222583520.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scraggles    57

I'm proud to show my new rig coming in at 5.9 with absolutely everything stock.

Intel Q9550, 4gb ram, GTX 280, 1.2tb SATA HDD.

post-35193-1224264829_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
LJ50    2
I'm proud to show my new rig coming in at 5.9 with absolutely everything stock.

Intel Q9550, 4gb ram, GTX 280, 1.2tb SATA HDD.

Can I ask what RAM you're using? I'm using 4GB Corsair PC6400 4-4-4-12 timing and only getting 5.5. Everything else is at 5.9 at stock but the RAM.

Not really bothered about it, but I am curious! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
WigglesTheFish    6

I don't have screenshots to prove it, but my last windows pc, was a 5.6 vista score... the processor was my fault... everything else was 5.9.

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterPL    10
post-68758-1224324131_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vambo    7

Here's mine:

post-41380-1224326064_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
deactivated01032015    8

AMD Athlon X2 4200+ (939), 3GB DDR RAM, 6600GT

So, fairly outdated comp, but still has it.

perf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skulltrail-old    0

PS3 running Windows Vista:

Vistascore.png

:laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
zivan56    22

Need to buy some more overclockable memory to get 3GHz+ on my proc (now using PC2-5300). Although this is probably going to make it noisier, so I probably wont ;)

post-1297-1224471764_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
NEVER85    248

My 2 year old rig with several upgrades made to it.

post-91851-1224477536_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew Lyle    336

My system stats are in my Blog

post-42644-1224478216_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
DigitalE    10

I get a 5.3 on my new MacBook :)

2.4 GHz Core 2 Duo, 2 GB DDR3 RAM, 250 GB hard drive, NVIDIA GeForce 9400M graphics.

post-102394-1225092354_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Budious    0
I'm using 4GB Corsair PC6400 4-4-4-12 timing and only getting 5.5

I have a 2x 1GB Patriot DDR-500 (PC4000) memory kit in dual channel operation, and get a 5.9 rating (3-4-4-8 timings). I assume the test may be more sensitive to latency than raw throughput?

Share this post


Link to post
Share on other sites
scrtsqurrl    0

post-265376-1225093238_thumb.png

HP DC7700 stock.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Athlonite    129

post-216168-1225118944_thumb.jpg :)

not bad for

Asus A8R32MVP-Deluxe RD580 + ULI M1575

AMD Athlon64 x2 4800+ (skt939)

2GB DDR400 3-3-3-6 t1 @460MHz 2.75V

2x WDC WD800JD in Raid0

2x WDC WD2500AAJS

2x Asus EAH2600XT 256MB DDR4 in Crossfire

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ambroos    801

performance.png

Intel C2D E6750 Stock speeds

2x1GB DDR2 800Mhz

GeForce 8600GTS 256MB (passive ^^)

Western Digital WD2500KS

MSI P35 Neo (shittiest thing ever, mad BSOD's and ACPI not working fine in anything but Windows)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.