• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

We're back online! (again)

Recommended Posts

Steven P.    12,733

OK, so we're back up.. Lots of issues with migrating to Invision Board 3 unfortunately.. We've had a lot of help from IPS so a massive thankyou to them.

One or two issues to note.

We're still having issues with IE6 and 7 and our developers are trying to debug those problems. You will find on IE6 and 7 that the bbcode & RTE editors do not work.

We believe that the other issues are fixed, but if thats not the case please do report any issues here or in Site & Forum Issues.

Thanks again for your continued patience, we really hope that this is finally staying up now.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
bdsams    365

thanks again to the devs for the hard work and long hours!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sethos    270

Still very high loads, hopefully it'll iron out - I also spotted some quotation problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geoffrey B.    1,415

Nice to see it up and running again. Hopefully after the initial flood of users everything will settle down again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tranceandy    0

Superb to see NeoWin back online and using IPB3. Love the enhancements so great work to all involved for making this possible :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yusuf M.    1,362

Thanks, devs and admins. I hope the forums stay online for good now. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Digitalx    17

yus :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
+jamesyfx    362

Thanks for all the hard work to all the Neowin team and IPS themselves.

It's looking great - well done!

Hopefully the 'Sever too Busy' messages will end after a bit more tweaking.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Frank B.    7,149

Seems like there is still some issue with the server load. :(

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
buchman    0

well done

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yusuf M.    1,362

Seems like there is still some issue with the server load. :(

Looks like it. I hope it's caused by the massive flood of users refreshing to browse the forums rather than anything server-side.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PreKe    147

The forum is looking great!

Edit: Never mind, I just spooted the "watch this topic" link :)

Edited by PreKe

Share this post


Link to post
Share on other sites
SnoopZ    220

It's pretty much unusable here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RadishTM    311

Seems like there is still some issue with the server load. :(

Indeed, though it's good to be back :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
(Spork)    87

woot woot !

Share this post


Link to post
Share on other sites
84Mark    14

Yay (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Livin in a box    54

Will it stay up- that is the question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Toolage    0

Load is dropping....which is a good sign.

edit....nevermind :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
+John.    1,387

Good to see it's back again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lee G.    234

Thank you devs and admins. It's nice to be back on IPB3. I just hope the server load issues can be fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(Spork)    87

im sure this is least of your worries but what happened to the forum color's

:blush:

A+ work all involved in the upgrade

Share this post


Link to post
Share on other sites
linsook    149

forum spy causing issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vortex566    0

Well done to all involved! I think as most of us work in the IT industry will can understand the frustration of upgrading such a massive database. Once again well done to those involved.

Well done to all involved! I think as most of us work in the IT industry will can understand the frustration of upgrading such a massive database. Once again well done to those involved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tunafish    7

Still high server loads

Share this post


Link to post
Share on other sites
lawtai    3

hmm, i have no skin/theme for the forums. anyone else running into that problem?

nevermind, it seems to be working now. still a little slow, but definitely a lot better than the first time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.