[Beta Channel] Google Chrome 7.0.xxx.xx (for Linux, Mac OS X, Windows)


Recommended Posts

Ci7

These threads always remind me to upgrade. My Chromium is now 7.0.541.0 (61208).

i thought chromium moved to 8.x

already

Link to post
Share on other sites
careless_monkey

My chrome just updated itself. Is it just me or does it really seem superfast? Something like 60x i think that was going around about a month ago?

Link to post
Share on other sites
Hollow.Droid

My chrome just updated itself. Is it just me or does it really seem superfast? Something like 60x i think that was going around about a month ago?

Nah it's not just you. I hit restart once it had installed the update and it was at my homepage in a flash.

Link to post
Share on other sites
BryanChung

So I supposed mine is big time failed?

23keouu.jpg

=(

Link to post
Share on other sites
Singh400

255580838.jpg

You have to admit. IE9 kicks Chrome's ass.

Link to post
Share on other sites
Fred Derf

[Threads Merged]

Link to post
Share on other sites
.Markus

[Threads Merged]

Nice one (Y)

You have to admit. IE9 kicks Chrome's ass.

How come you only manages some 45 rpm in IE9?

I get around 1800 rpm on my ancient laptop...

Link to post
Share on other sites
careless_monkey

So a computer with any specs or how old will have hardware acceleration?

I ran on my Macbook 4,1 with the latest build of chrome and got 25.

Link to post
Share on other sites
Avi

[Threads Merged]

Finally! :)
Link to post
Share on other sites
ViperAFK

255580838.jpg

You have to admit. IE9 kicks Chrome's ass.

Your gpu acceleration isn't working and/or is not enabled properly. I get close to the same score as ie9 and ff:

97809733.png

Link to post
Share on other sites
Singh400

Your gpu acceleration isn't working and/or is not enabled properly. I get close to the same score as ie9 and ff:

97809733.png

No isn't working fine. Hardware configuration and the size of your browser window plays a huge part ;)

Link to post
Share on other sites
ViperAFK

No isn't working fine. Hardware configuration and the size of your browser window plays a huge part ;)

Fullscreen window, exact same score... and its a MASSIVE difference from those scores. Those show clearly hardware accel isnt working right on your specific hardware or something.

post-159052-12860381966463.png

Link to post
Share on other sites
Singh400
Fullscreen window, exact same score... and its a MASSIVE difference from those scores. Those show clearly hardware accel isnt working right on your specific hardware or something.

post-159052-12860381966463.png

Good call mate, trawled through my settings and corrected them...

102506434.jpg

Link to post
Share on other sites
AngelGraves13

Not working for me either.

Might be NVIDIA users need newer drivers. I'm currently on 260 beta drivers and have no hardware acceleration in Chrome.

Link to post
Share on other sites
Fred Derf

Not working for me either.

Might be NVIDIA users need newer drivers. I'm currently on 260 beta drivers and have no hardware acceleration in Chrome.

Are you launching Chrome with "--enable-gpu-plugin --enable-gpu-rendering --enable-accelerated-2d-canvas --enable-video-layering --enable-webgl --enable-fastback" ?

*webgl should be automatic but it probably doesn't hurt to force it on anyway.

Link to post
Share on other sites
Singh400

Not working for me either.

Might be NVIDIA users need newer drivers. I'm currently on 260 beta drivers and have no hardware acceleration in Chrome.

You probably didn't add the flags (like me!)

Add these flags to Chrome...

--enable-accelerated-compositing --enable-gpu-plugin --enable-gpu-rendering --enable-accelerated-2d-canvas --enable-video-layering --enable-webgl --enable-fastback

386413153.jpg123254209.jpg

Link to post
Share on other sites
gigapixels

Not working for me either.

Might be NVIDIA users need newer drivers. I'm currently on 260 beta drivers and have no hardware acceleration in Chrome.

I have an Nvidia card as well and it worked for me. Just make sure you have the flags posted above in your shortcut.

Link to post
Share on other sites
Fred Derf

Yeah, I got 1211 revs per minute with an onboard video card. Obviously it doesn't take the latest hardware to get good results.

Link to post
Share on other sites
Bryan000

I get almost 1500 in lastest chrome dev, and aroud 1800 in IE9 beta 1.

Link to post
Share on other sites
Haptic

Ok my Chrome (dev) is actually very strange. All the stuff that used to work on the IE test drive no longer work property. The Psychedelic Browsing used to work perfectly, but now it stays a blank page. When I try to refresh, the page crashes. The Video Kaleidoscope test runs (as in it shows the FPS tab), but the rest of the page stays black. The HTML5 Youtube videos used to work, but now they play only the sound and some don't run at all.

Yes, I do have all the flags turned on.

I got the latest driver for my Radeon 3650 HD card, but nothing's changed.

Anyone else have the same problem?

Link to post
Share on other sites
.Markus

Dev Channel Update

Wednesday, October 6, 2010 | 15:53

Labels: Dev updates

The Chrome Dev channel release has been updated to 7.0.544.0 for all platforms. It contains a number of changes including the following updates:

All

  • Make it possible to completely hide sections in the NTP (hit close button that appears on hover of section header)
  • Numerous stability fixes
Mac

...

Works like a charm for me, several new Lab features to try out as well! :)

Side Tabs Adds a "Use Side Tabs" entry to the tabstrip's context menu. Use this to toggle between tabs on top (default) and tabs on the side. Useful on widescreen monitors.Enable

Tabbed Settings Uses an in-tab UI for the Settings (Options/Preferences) dialog instead of a stand-alone window.Disable

Instant Makes the address bar load urls as you type.Disable

Page Info Bubble Shows the Page Information as an info bubble instead of a dialog window.Enable

Disable outdated plug-ins Automatically disables plug-ins with known security vulnerabilities and offers update links for them.Enable

XSS Auditor Enables WebKit's XSS Auditor (cross-site scripting protection). This feature aims to protect you from certain attacks of malicious web sites. It improves your security, but it might not be compatible with all web sites.Enable

Background WebApps Allows installed web apps to run in the background at system startup and continue running after all windows are closed.Enable

Link to post
Share on other sites
Ci7

wow nice

about:lab:

XSS auditor

cross-site scripting protection :)

Link to post
Share on other sites
Haptic

New patch didn't fix my problem. :(

Link to post
Share on other sites
.Markus

Ok my Chrome (dev) is actually very strange. All the stuff that used to work on the IE test drive no longer work property. The Psychedelic Browsing used to work perfectly, but now it stays a blank page. When I try to refresh, the page crashes. The Video Kaleidoscope test runs (as in it shows the FPS tab), but the rest of the page stays black. The HTML5 Youtube videos used to work, but now they play only the sound and some don't run at all.

Yes, I do have all the flags turned on.

I got the latest driver for my Radeon 3650 HD card, but nothing's changed.

Anyone else have the same problem?

Could be that your previous update got a bit messed up, I'd save all your bookmarks etc and then reinstall Chrome.

Hope that helps..

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.