• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

clearONE

Recommended Posts

ChromeX    0

actually no i don't. i didn't scroll the pages sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lqv2015    35

Seems like the latest Winamp fixed this colored bug for clearone. Can anyone confirm this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JediMaster    0

Looks like it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harreh    9

Yeah, it fixed it for me too :).

Share this post


Link to post
Share on other sites
ChromeX    0

WIth this skin my winamp uses 70mb of ram just started, and goes up to 160-180mb using it all the day.. Incredible

Share this post


Link to post
Share on other sites
kenotz    0

WIth this skin my winamp uses 70mb of ram just started, and goes up to 160-180mb using it all the day.. Incredible

yay, it will suck my 256mb ram.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pechorin    0

hi! i am having a problem and maybe some of you can help me.

the problem is that some covers are not shown, and i have no idea why, i have looked for relations between covers not shown, but i got nothing.

some of you knows the characteristics what the images need for be shown? and why could some of them fail?

thank you very much, i hope somebody could help me

Share this post


Link to post
Share on other sites
qrtz    0

hi! i am having a problem and maybe some of you can help me.

the problem is that some covers are not shown, and i have no idea why, i have looked for relations between covers not shown, but i got nothing.

some of you knows the characteristics what the images need for be shown? and why could some of them fail?

thank you very much, i hope somebody could help me

I'm having the same problem with the latest Winamp, some covers will show and others will not. It's a problem with the skin itself, it really needs to be updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pechorin    0

I'm having the same problem with the latest Winamp, some covers will show and others will not. It's a problem with the skin itself, it really needs to be updated.

okej, thank you for the answer.

i would like a new update, but i think it will be difficult

Share this post


Link to post
Share on other sites
piehouserat    0

what's happened to axialix? its like he's dissapeared off the face of the planet :|

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lqv2015    35

One hit wonder? :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:No-Frost:    3

any update???

Share this post


Link to post
Share on other sites
skogmantore    0

I finally discovered this thread, and this great winamp skin. I think I'll quit my foobar config endeavors now...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hardcore Til I Die    286

It doesn't seem to render properly when I dock the window at a certain position.

Luckily I don't use docking anyway :p This skin is second to none! :D

Edit:

WIth this skin my winamp uses 70mb of ram just started, and goes up to 160-180mb using it all the day.. Incredible

It uses a steady 25mb for me :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
stijneman    0

first of all, i want to thank you for this skin,

this is the skin i've been searching for for years, thanks a lot Axialix!

but since a couple of days i've been getting an error:

winamperrorpo2.jpg

Script Failure. Press left mouse button to continue. Guru Meditation #0021 022A3F27 1 5 Script Fatal Error scripts/system.maki

now i've found out that guru meditations are almost always skin problems, and system.maki is indeed in the install dir of clearONE.

I hope it can be helped with an update, because i havn't found any recent new versions. That would be nice, because i have no intention of abandoning this awesome skin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
S2002    0

The Problem with Simplicity Clear. But no one can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pechorin    0

hi! i know this project is abandoned, but i still use clearone skin and now i have i problem which somebody could solve.

the problem is when i use 2 plugins, the second one have a fixed sized and i cant change it... it happens, for example with the album list and the gen lyrics plugins.

i looked in the skin files, but i dont know where to look for and what to change, anybody could help?

thanks so much

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZombieFly    219
first of all, i want to thank you for this skin,

this is the skin i've been searching for for years, thanks a lot Axialix!

but since a couple of days i've been getting an error:

winamperrorpo2.jpg

Script Failure. Press left mouse button to continue. Guru Meditation #0021 022A3F27 1 5 Script Fatal Error scripts/system.maki

now i've found out that guru meditations are almost always skin problems, and system.maki is indeed in the install dir of clearONE.

I hope it can be helped with an update, because i havn't found any recent new versions. That would be nice, because i have no intention of abandoning this awesome skin.

i get the same error if i try and play streamed media while using clearone. I don't think it can handle the dynamic now playing information. Due to the skin no longer being developed, i've learned to live with this and switch off the skin for streams.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CABHATSMARSP6776a    0

Docked Toolbar! Me like!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Unknown Chaos    0

This Skin works with Winamp 5.35, I simply re-installed an older version of winamp (like ver 5.24 or down to 5.2), and have the clearone skin loaded in, and reinstalled the newer version of winamp and it works fine, no glitch or anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pechorin    0
This Skin works with Winamp 5.35, I simply re-installed an older version of winamp (like ver 5.24 or down to 5.2), and have the clearone skin loaded in, and reinstalled the newer version of winamp and it works fine, no glitch or anything.

does it fix the resizing problem too? that would be really fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.