• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

Uxtheme installation under Windows XP/2003

Recommended Posts

Geonetic    0

Which files do i need to download for this version of windows xp :

version 5.1 (build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158:service pack 2)

i've probs over looked it but if someone could point me in the right direction with a couple of links etc would be really

helpfull.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geonetic    0

cheers for that :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
buzlink    3

Ok

Thanks guys got it working!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geonetic    0

ugh this is anoying now lol

i followed the guide and i still cant get my Visual styles to work :rolleyes:

any ideas on what i can try next ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

Search for uxtheme.dll on C:\Windows (susposing you installed Windows on C:\). Delete ALL uxtheme.dll's apart from the one in C:\Windows\system32

Then rename C:\Windows\system32\uxtheme.dll to uxtheme.dll.old then copy in the new patched uxtheme.dll

Reboot, delete uxtheme.dll.old and you should be ok (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
insanekiwi    0

larney: stop talking over my guide. remember what happened last time :whistle:

@Geonetic: did you replace your file with the CORRECT new file? and put your themes in the appropiate folder?

Edited by insanekiwi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

You don't own this thread, step aside...it's called constructive help...get over it or get help (Y)

Also its : whistle : (no spaces) not :whislte:

Share this post


Link to post
Share on other sites
insanekiwi    0

..again? instead of telling him to re-replace his uxtheme you should have helped him to get his themes working :rolleyes:

that wasn't constructive at all.

edit: i know it's :whistle: mr.smart pants. it was just a typo. now crap off or i'll have your comments wiped out again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

Telling me to crap off isn't nice and isn't needed. Get over being on your high horse and understand your not the only person who knows about uxtheme.dll patching?

Geonetic, has already downloaded the file so he needs help making sure the patch has been completely properly. Well sorry Mr. Know It All for trying to help, you go ahead and have your thread as you want to be the know-it-all...my help will no longer be offered in here

You just don't like my method because it works. Thats why you added my method onto your main post wasn't it ?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
insanekiwi    0
Telling me to crap off isn't nice and isn't needed. Get over being on your high horse and understand your not the only person who knows about uxtheme.dll patching?

Geonetic, has already downloaded the file so he needs help making sure the patch has been completely properly. Well sorry Mr. Know It All for trying to help, you go ahead and have your thread as you want to be the know-it-all...my help will no longer be offered in here

You just don't like my method because it works. Thats why you added my method onto your main post wasn't it ?!?

585110453[/snapback]

oh yea. thanks alot for finally not "helping any longer"

i added your method because you spammed this thread with your method in every post before agentsmith cleanswiped it.

i made this guide and it works. if your method works too, fine. then make a guide too where i can post my comments and be greedy and annyoing too.

now let Geonetic reply in order so either me, you or we both can help him instead of argueing like mofos.

thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0
ugh this is anoying now lol

i followed the guide and i still cant get my Visual styles to work :rolleyes:

any ideas on what i can try next ?

585110226[/snapback]

He replied. I answered. Where's the problem? I was helping him? I don't see your logic? I didn't spam this thread, you just wouldn't let other help like you are doing now. Whats your problem with me attempting to help this guy, god ?!?

I'm not trying to argue with you just trying to help him as he DID reply...

Oh btw, It was Mr. Magoo...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vice    1,593

Which one of you is going to help me first :p lol only kidding.

I have Version 5.1 (Build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158 : Service Pack 2)

I saw on the page before this someone with the same build as mine, and you gave him a link and said look for sp2_rtm but there is no Sp2_rtm build on the link you specified... :( Your guide is so good and I really wish to take advantage of it lol (Sucking up)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

Anytime (Y)

See insanekiwi, I'm here to help :) (I've learnt from old experiences arguing and being an idiot isn't the best idea...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vice    1,593
Anytime (Y)

See insanekiwi, I'm here to help :) (I've learnt from old experiences arguing and being an idiot isn't the best idea...)

585110516[/snapback]

:rofl: your going to really get on his nerves soon lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

Not really:

now let Geonetic reply in order so either me, you or we both can help him instead of argueing like mofos.

I'm just here to help (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vice    1,593

Just something of note, it didnt work for me.. i changed over the file rebooted put a theme in the right directory and nothing :( sigh...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0

Have you tried opening the theme with the .msstyle file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geonetic    0

now now larney and insanekiwi cant we just all get along ;)

right what i've done so far is i've downloaded the uxtheme.dll that insanekiwi gave me the link to i followed the guide with the replacer etc and i've placed all my Visual styles in the c://windows/resources/themes folder but still nothing *sigh*

there probs is somthing i'm missing but i dno what lol

oh this might help i downloaded a windows sp2 update last night so that might have changed files etc ?

cheers

btw play nicly now ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0
now now larney and insanekiwi cant we just all get along ;)

right what i've done so far is i've downloaded the uxtheme.dll that insanekiwi gave me the link to i followed the guide with the replacer etc and i've placed all my Visual styles in the c://windows/resources/themes folder but still nothing *sigh*

there probs is somthing i'm missing but i dno what lol

oh this might help i downloaded a windows sp2 update last night so that might have changed files etc ?

cheers

btw play nicly now ;)

585111166[/snapback]

Haha, i :wub: insanekiwi really ;)

Have you tried what I said above about other uxtheme.dll files as they might be over-writing the replaced file your are putting into C:\Windows\System32 ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geonetic    0

i'll try that out later on today :)

but atm i should be doing GCSE work :sudders:

oh joy lol *wanders off*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larney    0
i'll try that out later on today :)

but atm i should be doing GCSE work :sudders:

oh joy lol *wanders off*

585111190[/snapback]

Ah, ok. The good ol' days of GCSE's :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geonetic    0

yeah i have to get at least two so i can get into the course i want to do " national deploma for graphic desgin " :D

any way i'll get back to you larney once i've tried what you said in previous posts :p

edit : should learn how to spell before taking english gcse :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.