The SP2 Thread - Reloaded


Recommended Posts

mrastudent
"some" XP installations last longer than 180 days if your nice to them

:yes: :D

Link to post
Share on other sites
elf

this is probably a dumb question, but i keep getting an activex error when i goto download some files from the net. says my security settings are not allowing me to run activex controls on this page. Ive turned every security setting down or off that i could find in tools>internet options> security and still does it. ive turned off the firewall as well and the popup blocker. any ideas? here is one of the sites i get the error from. http://www.iwnation.com/Downloads/CallOfDu...ed-1.1d.tar.bz2

Link to post
Share on other sites
Dessimat0r

The new wireless thing looks good, but looks very ... 'incomplete', but you would expect that from a beta.

For example. some widgets do not have transparency where they are meant to, this causing black bits, and the bit on the left should go all the way to the bottom of the window.

Link to post
Share on other sites
generalstupid

for those of you asking if it works... yes, it does, peopel have downloaded/installed it and told me that it works... so no worries (unless you're a pirate!)

Link to post
Share on other sites
Dessimat0r

I seeded it on Suprnova, a BitTorrent archive (no links, sorry - search for name on Google)

Link to post
Share on other sites
graeme_7799

is anyone having an active X problem with sp2 like me? i've adjusted the settings and sent a bug report but still nothin.. really ****ing me off. trying to sign into betaplace and windows beta, along with numerous passport sites.

Link to post
Share on other sites
graeme_7799

oh nvm, solved my own problem, i had an active x problem, but i must have been blind.... LOL

Link to post
Share on other sites
elf

yes im having the activex problem too. 3 posts up i posted it. i cant figure it out.

Link to post
Share on other sites
graeme_7799

WTF i'm getting again, it shut up for a second, now its back... check your ssl settings... thats what i did. but if it doesnt shut up for you, i dunno

Link to post
Share on other sites
chrispinto

Visit the v5 windowsupdate site...click express install, and there are 5 SP2 updates already...hmmm

Link to post
Share on other sites
chrispinto

Is anyone else having trouble accessing newsgroups?

ive entered my beta ID number and my password but im still getting permissiond denied :|

Link to post
Share on other sites
I8PP

The username is betanews\xxxxxx, as the newsgroups work for me.

Link to post
Share on other sites
chrispinto

yeah, i had that, but i get "permission denied" every time i try to log on...

ill change my pass and wait 24 hours

Link to post
Share on other sites
elf

na its still doing it, this pi^^&* me off, everything else works great, the firewall is cool, as well as the popup blocker.

Link to post
Share on other sites
chrispinto

ive not had any ActiveX problems, but i cant find the popup blocker :s

FOUND IT lol

Link to post
Share on other sites
+primortal

Simple request for you SP2 beta testers...

Report all the css incombatibility and png problems. If enough of us keep reporting bugs for css/png we might get them fixed once and for all.

Also post your finding here so that we can also report the same bug.

Link to post
Share on other sites
chrispinto

has anyone else visited v5.windowsupdate.microsoft.com?

i did earlier and ive downloaded the 5 updates present, although they dont seem to have done much, but they were marked as CRITICAL.

Has anyone else bothered to do this?

Link to post
Share on other sites
graeme_7799

i;ve visited it countless times, but i keep getting the following error:

Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page.

You may wish to try one of these sources for more information about Windows Update:

Support Information

About Windows Update

Windows Update Home Page

Error Number: 0x80070422

is this just from heavy traffic? or is everyone getting this too? cuz i need those 5 updates.

Link to post
Share on other sites
graeme_7799

ooh! just found this in the control panel, looks like they're steppin up on being neat, tidy, and catagorizing things (hint hint bottom right, lol)

post-11-1071867794.jpg

Link to post
Share on other sites
JnCoKiLLa

I can't get to the web on my pc now that i have Sp2 on it....please help me out...ONly my notbook seems to work right now.....I have no IP address also I has now access to the DNS....I did a release and renew....Tracert & ping no leads from that....its all totally dead

Link to post
Share on other sites
JnCoKiLLa

SP2 Disable all of my networking hardware...Problem Fixed......Thanxs anyway

Link to post
Share on other sites
chrispinto
ooh! just found this in the control panel, looks like they're steppin up on being neat, tidy, and catagorizing things (hint hint bottom right, lol)

Thats always been present in XP, but you could switch between Classic view and what i call "newbie" view

Nothing _really_ new

Link to post
Share on other sites
chrispinto

tbh, id like a nice list of what new features there are, ive only found a couple so far and that M$ doc link in the welcome email is too lengthy to take it

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.