UPGRADE DAY!


Recommended Posts

Brandon H

One other problem. Clicking on the title of this thread from the New Content page takes me to the first page of the thread rather than the page I'm up to. Also, the title is still bold on the New Content page once I've finished reading the thread so it makes it look as if there are new posts (despite the fact that there weren't any).

the "view new content" page works a little differently in the new version of IPB, to go to the first unread post click the icon to the left of the title instead of the title itself, and when there are no longer any unread posts that icon will no longer be lit up and clickable

Link to post
Share on other sites
Quillz

Beyond the obvious timeout errors I'm still getting, looks like the upgrade went quite well.

Link to post
Share on other sites
Seizure1990

Sorry if this has been asked, but is there a way to choose the layout? I preferred the old one. This version has way too much white, and my monitor has contrast issues.

Link to post
Share on other sites
revvo

We do definitely need alternative themes. This one's too light. On top of being hard on the eyes because of all the light colors, it uses more energy from your monitor so it's not a "green" theme.

Freaking impatient ducks, they ain't done.....

Well, they should have tested it with a sample number of users instead of transforming the whole community into test dummies. You are bound to get users leaving the community by doing this.

Link to post
Share on other sites
Brandon H

people, just like after every upgrade (and this had been said in many threads including this one)

alternate themes will come AFTER the post upgrade bugs get fixed, for now you are stuck with the default Pegasus theme

Link to post
Share on other sites
Seizure1990

people, just like after every upgrade (and this had been said in many threads including this one)

alternate themes will come AFTER the post upgrade bugs get fixed, for now you are stuck with the default Pegasus theme

Fair enough. Too bad the default theme is so ugly :p

Link to post
Share on other sites
Reacon

Waiting for Legacy...

Link to post
Share on other sites
gigapixels

Well, they should have tested it with a sample number of users instead of transforming the whole community into test dummies. You are bound to get users leaving the community by doing this.

This thread has been open for almost 2 weeks: http://www.neowin.net/forum/topic/1023684-test-drive-neowin-on-ipb-32/

All members had a chance to test it and say what they liked and disliked. We can't fix things that people don't complain about ;)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Corris

I think the site looks fine, I personally quite like the colouring.

Link to post
Share on other sites
Brandon H

still getting the driver error every now and again

i assume that's just due to the devs working on the forums files to fix bugs?

Link to post
Share on other sites
Nagisan

While my eyes burn from the brightness, so far the forums seem really, really slow. I clicked to refresh a few pages literally 5 minutes ago, and I'm STILL waiting for them to load. They do load eventually, but so far it takes a minimum of 60 seconds or so for a page to load. Hope its fixed soon, getting tired of waiting for every page I click to load for a few minutes.

Link to post
Share on other sites
Yorak

The only minor minor part I do not like is the the sorting method on the right of "Show New Content". Other than that...I freaking love it. :heart: :heart: :heart: I would take 3.2 out and even call her the next day.

Link to post
Share on other sites
McCordRm

Ack!

So... much... white.

Ack!

So... much... white.

Link to post
Share on other sites
Neo003

Looks great but few minor issue with images and no new content and random driver issue notice. Seems like this time you mods are having lot of troblem upgrading.

Link to post
Share on other sites
Quillz

I've also found if your old Avatar was really pixelated, simply delete it and reupload it and it should fix it, even if the size hasn't changed.

Link to post
Share on other sites
jakem1

the "view new content" page works a little differently in the new version of IPB, to go to the first unread post click the icon to the left of the title instead of the title itself, and when there are no longer any unread posts that icon will no longer be lit up and clickable

Hmmm, that seems like a big step backward but it doesn't work either. Clicking on the bullet to the left of the title just takes me to the first post in the thread rather than the point that I've read to.

I'm starting to wonder why the forum was upgraded and what the benefits are meant to be :/

Link to post
Share on other sites
Minifig

WOAH... :o

Link to post
Share on other sites
HawkMan
We do definitely need alternative themes. This one's too light. On top of being hard on the eyes because of all the light colors, it uses more energy from your monitor so it's not a "green" theme.

Well all the light colors and lack of contrast is horrible, especially on laptop screens which generally have contrast problems.

However unless, your monitor is a plasma screen, there's no difference in energy usage on black or white screens. You're confusing a myth from the old CRT days and from modern phones.

Link to post
Share on other sites
Elliot B.

E-mail notifications are no longer working. Just so you know :)

Link to post
Share on other sites
HawkMan

I guess the slowness was turned back on by popular request ;)

Link to post
Share on other sites
YounGMessiah

My laptop doesn't have contrast issues, nor does my other one. Yes it is a bright theme and I prefer dark themes, but people are over exaggerating the point. It is not that hard to read stuff even had my mom who has bad eye sight look and no problems for her.

Link to post
Share on other sites
Steven P.

Fixed ads displaying for tier 2 subscribers.

Link to post
Share on other sites
Jeston

What happened to user's locations? They were there just a little bit ago, now they're gone. Turned off until more important things get fixed?

Link to post
Share on other sites
tomwarren

Seems to have sped up now

Link to post
Share on other sites
primexx

what happened to forum settings in user cp?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.